Ex-frontman Oomph! představil tvorbu svého projektu D.E.R.O.

Dero Goi nastupuje do nové role.

Zpráva o odchodu zpěváka a zakládajícího člena Oomph! přišla loni v září jak blesk z čistého nebe. Dero Goi, který v řadách německé EBM/NDH stálice strávil dvaatřicet let, krátce poté ohlásil vznik svého sólového projektu D.E.R.O. ...a pak bylo ticho.

Charismatický zpěvák ovšem nezahálel. Podle svých slov napsal za posledních 20 měsíců celkem 78 skladeb a demoverze osmi z nich nyní představil na YouTube. Skladby jsou v angličtině a jsou výrazně elektroničtější a tanečnější, než tvorba někdejší domovské formace. 

Dero k tomu říká: "V současné době hledám dobrého zvukového specialistu, který mi namíchá a zmasteruje můj nový materiál co nejatraktivnějším způsobem, protože sám bohužel toto profesionálně neovládám. Jak už asi víte, chci materiál vydat co nejsamostatněji." Na další financování svého DIY projektu nyní hudebník žádá fanoušky o příspěvky.

Níže najdete video se zmiňovanými ukázkami. V rámci tří dalších videí Dero Goi v dohledné době představí dalších 22 ukázek, než začne finální fáze produkce. Doplňme, že skladba "Gameboy" už se dočkala své živé premiéry loni v říjnu na Ukrajině.

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.