L'Âme Immortelle řeší na nové desce "vážnou kauzu"

Rakouská stálice L'Âme Immortelle předkládá zkraje roku posluchačům svou novou desku.

Letos je to čtvrtstoletí, co tehdy neznámá Sonja Kraushofer a Thomas Rainer představili veřejnosti svou debutovou deskou "Lieder Die Wie Wunden Bluten". Od té doby se stali L'Âme Immortelle neodmyslitelnou součástí gotické scény, která se z původně čisté EBM tvaru přetvořila do podoby temně popového tělesa, tu a tam se silně rockovým podtónem. 

Už v dubnu loňského roku Sonja s Thomasem představili veřejnosti první ukázku z připravovaného alba, křehkou skladbu nazvanou Healer. 

 

 L'Âme Immortelle - Healer

Jarní EP pak následovalo ještě další nazvané "Angst", aby projekt nakonec celou dlouhohrající kolekci prezentoval veřejnosti hned zkraje roku, 7. ledna 2022, na labelu Trisol. Dvojice se na albu "In Tiefem Fall" prezentuje ve výrazně elektroničtější podobě než na předchozích deskách. S prosvětlenějším soudem kontrastuje dystopický příběh, který prochází celou kolekcí. Album vyšlo vedle digitální verze ještě na CD nosiči ve standardní (ZDE) a rozšířené trojdiskové variantě, kde základní disk doplňuje soundtrack "Portrait of a Shattered Mind" z pera Clemense Wijerse (Carach Angren a další) a Patricka Damianiho (Sopor Aeternus a další), a audiokniha "Das Königreich der schwarzen Farbe" (‘The Kingdom of the Colour Black’), napsaná a načtená v němčině mladým, začínajícím autorem Lukasem Materzokem. Tuto verzi můžete koupit ZDE

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.