Faderhead s novou deskou vstoupil do roku hada

Po dvou letech vydává Faderhead novou řadovou desku.

Ne, že by Sami, který Faderhead provozuje od roku 2006, od vydání desky "Asteria" neměl do čeho píchnout. Vedle vlastního soundtracku ke hře "Cyberpunk 2077" připravil hromadu další muziky. Halloweenskou hymnu "Halloween Spooky Queens", zamyšlenou baladu "Better" s hostujím Chrisem Harmsem z Lord Of The Lost za mikrofonem, a také extra tracky, které byly prozatím určeny pouze fanouškům podporující projekt v rámci Kickstarter kampaně na limitovaném "Katabasis EP".

Ke konci roku ale začalo být jasno, že se schyluje k vydání nové desky. Prvním singlem byl banger All Black Everything, ke kterému vznikl i videoklip.

 

Faderhead - All Black Everything

Úspěch singlu přilákal k chystané novince slušnou řádku fanoušků. Album "Years Of The Serpent" nakonec vyšlo 27. prosince 2021 a ihned se vyšplhalo mezi nejprodávanější novinky portálu Bandcamp. Sám Sami přiznává, že bylo hudebně výrazně ovlivněno jeho vlastním soundem mezi roky 2008 až 2012. Tématicky se pak ohlíží za vlastními problémy a boji autora z minulosti tak, aby se z nich sám poučil a posunul vpřed.

DIgitální desku si m§žete pořídit níže, její fyzickou verzi na CD pak můžete objednávat ZDE nebo ZDE.

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.