Květnový Batsave mění klub a bude na něm natáčet klip zahraniční kapela

Změna je život. Tohle otřepané pořekadlo bude platit pro naši další party.

Po vydařené premiéře posmrtného Afterlife křepčení je na řadě tradiční Batsave. Po nějaké době však změníme adresu a mlha tentokrát zahalí klub Bike Jesus, který najdete na Štvanici. Můžete si tak rázem otestovat jednu z prostor, která bude hostit letošní Prague Gothic Treffen.

Zpestřením večera bude natáčení videoklipu k novému singlu francouzské kapely Saigon Blue Rain. Party nebude filmováním nijak narušena, ale nějakou část večera zaregistrujete kolem parketu chlapíky s kamerou, kteří budou nabírat záběry a mezi tanečníky se na moment ocitne i zpěvačka Ophelia. Může se tedy stát, že budete zvěčněni i vy. Nu a samozřejmě platí - čím lepší atmosféra, tím líp. Další podrobnosti ještě včas zveřejníme na eventu akce.

Jinak se samozřejmě můžete těšit na klasické kytarové i synťákové rejdění v režii Sanctuary.cz DJs, černobílou projekci, kasičku na prašule putující k netopýrům do záchranné stanice Nyctalus a hlavně na naopakovatelnou atmosféru, kterou máte na svědomí jen a pouze vy. Těšíme se na vás!

Batsave
14. 5. 2022
klub: Bike Jesus
vtup: 100,-
FB event

 


Saigon Blue Rain - We Ask For Pain

 

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.