Welle:Erdball slaví výročí počítačů Commodore 64 novým trojalbem a hrou na disketě

Největší milovníci počítačů Commodore 64 přichystali pro své fanoušky velké hody.

Tam, kde ostatní kapely nabízí album s osmi novými skladbami, Welle:Erdball přichází s více než dvěma hodinami nového materiálu, to znamená 31 (!!!) skladbami. V limitované verzi dokonce i více než 3 hodinami zvukového materiálu na čtyřech nosičích. 

Název alba "Film, Funk und Fernsehen" mluví za vše: síla médií. Nezastavuje se navíc pouze u pandemií, genderu nebo globální termonukleární války. Také jazykově se Honey a spol. do široka rozkročili. Nabízí tracky v převažující němčině, ale také v angličtině, ruštině nebo dokonce i ve švédštině.

Na kompletu najdeme několik vypečených coververzí - například "Space Oddity" od Davida Bowieho s ženskými vokály a doprovodem Commodore C=64. Tomuto legendárnímu PC je ostatně věnován celý obsah druhého nosiče, který zní klasickými zvuky tohoto počítače.

CD číslo tři je vyplněno rozhlasovou hrou skupiny s mnoha hostujícími hvězdami jako například Alexxem Wesselskym (Eisbrecher), Ronanem Harrisem (VNV Nation) nebo Stevem Naghavim (And One).

Limitovaná rozšířená edice pak navíc obsahuje minialbum s šesti dalšími skladbami, ale také 5,25palcovou disketu s hrou "Brain Analysis 4" pro počítač C=64, kterou kapela sama naprogramovala!

Celý komplet "Film, Funk und Fernsehen" vychází 7. října 2022 na labelu Nexilis a objednat si ho můžete na různých platformách ZDE.

 

Welle:Erdball - Drogenexzess im Musikexpress

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.