Čtrnáctý díl kompilace La Danse Macabre nabízí nové gotické a postpunkové tipy

Námi oblíbená kompilační řada "La Danse Macabre" nepolevuje v objevování zajímavých jmen na mediálním okraji temné scény.

I když by se mohlo podle FB profilu zdát, že činnost sdružení At Sea Compilations po dekádě fungování utichla, pohled na Bandcamp profil spolku tuto predikci vyvrací. Nejnověji už čtrnáctým pokračováním řady "La Dance Macabre", které opět přináší plnou nůši zajímavých temně rockových tipů.

Na nejnovějším dílu, který vyšel 19. července 2023, najdeme ukázky znýmých jmen, jako jsou La Scaltra, Eden Weint Im Grab nebo The Halo Trees. Těžiště třicetidílné skládanky ale leží uprostřed desítek projektů, které tvoří zajímavou žánrovou hudbu, ale díky absenci větší mediádní podpory se o nich není šance dozvědět. 

"La Dance Macabre" má v tomto nezastupitelnou roli křižovatky, na které je možnost se střetnout s řadou výborné, neznámé hudby. Aktuální díl nabízí skladby od projektů nejen z Německa, ale i Itálie, France, Spojeného království, dokonce i Spojených států nebo Kanady. Bohužel na novém dílu nenalezneme, na rozdíl od mnoha předchůdců, jediného zástupce z Česka nebo Slovenska. I tak kompilace rozhodně stojí za pozornost.

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.