=UKONČENO= Soutěž o volné vstupenky na pražský koncert Kontravoid, Krise Bahy a The Undertaker's Tapes

Podzimní smšť koncertů je náporem na fanouškovskou peněženku. V naší soutěži si můžete finančně ulevit a užít si temně elektronický večírek zdarma.

Kontravoid je jedno z nejžhavějších jmen poslední temně elektronické generace severoamerického kontinentu. Stal se z něj pojem a jeho návraty na evropský kontinent jsou vždycky přijaty s nadšením. Společná turné absolvoval například s Boy Harsher, ADULT., Drab Majesty nebo Hide, tentokrát si do tandemu vybral Krise Bahu. Pražská zastávka je naplánována na čtvrtek 2. listopadu do prostoru klubu Bike_Jesus. O lokální support se postará v Praze usazený francouzský producent Léo Hivert aka The Undertaker's Tapes. Pokud byste rádi ušetřili, zkuste správně odpovědět na naší soutěžní otázku:

Z jaké země pochází Cameron Findlay, který projekt Kontravoid vede?

Své odpovědi posílejte označeny předmětem „KONTRAVOID" na e-mailovou adresu redakce@sanctuary.cz, a to do poledne 1. listopadu (středa 1.11.2023 do 12:00), do e-mailu uveďte také své občanské jméno. Výherce vylosujeme a vyhlásíme během středečního odpoledne. Hodně štěstí v soutěži!

POZOR! Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, jejichž e-mail je přihlášen k odběru CzS Newsletteru! (registraci najdete v pravém sloupci na našem webu).

 

Kontravoid - Faceless

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.