Wisborg na nové desce přechází na němčinu

Němečtí dark rockeři na novém album spolupracovali s Chrisem Hamrsem z Lord Of The Lost.

V roce 2022 si Wisborg zahráli na Prague Gothic Treffen, o rok později uzavřeli kapitolu desky "Into the Void" remixovým albem. S poslední deskou si zahráli na většině významených německých festivalech jako M'era Luna, Amphi Festival nebo Plage Noire. Jako doprovodnou kapelu si je na své poslední halové turné vybrali Lord Of The Lord. 

A právě s jejich zpěvákem Chrisem Harmsem se čtveřice spojila, když potřebovala producenta své čtvrté řadové desky. Ta vyšla před pár týdny, 2. února 2024 na labelu Danse Macabre, a představuje kvarteto v novém světle. Kapela se po třech deskách, kdy primárně zpívala v angličtině, rozhodla přejít na rodnou němčinu. Slibuje si od tohoto kroku větší srozumitelnost pro domácí fanoušky. Také po třech albech opouští signifikatní černo-červeno-béžové barevné schéma předchozích vizuálů.

Kapela po vydání desky vyrazila propagovat bezejmennou novinku na sérii jarních vystoupení po německé domovině. Pokud byste si desku rádi pořídili, klikněte SEM a vyberte si ze široké nabídky nosičů a merche.

 

Wisborg - Im freien Fall (feat. Chris Harms)

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.