Podívejte se na nové video aux animaux

Istanbulsko-stockholmská hauntwave umělkyně se vrací s čerstvým videem.

Minulý měsíc jste měli možnost vidět v Praze a v Brně některý z uhrančivých setů divoženky aux animaux. A pokud se vám po ní už teď stýská, nezoufejte – můžete si ji připomenout zbrusu novým klipem, který vypustila do světa zrovna včera. Video si vysloužil song "Venus Lucifer", který byste našli na aktuální desce "Body Horror" u vydavatelství Manic Depression Records.

Skladba reflektuje fascinaci umělkyně astrologickými úkazy a zároveň, jak sama říká: "... jsem tuhle píseň napsala pro jednu výjimečnou duši. Natáčelo se v Los Angeles i ve Stockholmu a některé scény v sobě nesou předtuchu, kterou jsem si předtím neuvědomovala, ačkoli jsem s touto osobou měla hluboké a místy až telepatické spojení. Když jsem pak stříhala poslední scénu videoklipu, dozvěděla jsem se zdrcující zprávu. Mám z ní tedy smíšené pocity, ale chtěla jsem se o něj podělit se světem, protože vychází z lásky."

aux animaux – Venus Lucifer

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Nikdy jsem nesplývala s davem, vždy jsem šla proti proudu... Našla jsem nový přístav, nové stránky, tohle je můj nový domov. Byla jsem vyhnaná z ráje po čtrnácti letech intenzivního přispívání...Teď jsem zde a tady, zajímavý příběh té dívky, tak trochu připomíná ten můj :)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.