Zanias vydala klidnou albovou protiváhu předchozí taneční kolekci

Elektronička stvořila nahrávku v lůně divoké přírody

Loni jsme v květnu obdivovali novou desku Zanias a už teď máme na talíři další plnohodnotný chod. Ten se jmenuje "Ecdysis" a jedná se o výraznou zvukovou protiváho loňské kolekce. Zatímco "Chrysalis" byla deska jasně směřovaná na taneční parket a do klubů, nové album sama autorka zařazuje někam mezi Dead Can Dance, Enyu a Fever Ray.

Autorka album složené z osmičky tracků spíše pomalejšího vyznění natočila uprostřed australského deštného pralesa v  národním parku Queensland. Tvorba alba se pro samotnou producentku stala hluboce ozdravným procesem, a ta ho tak navrhla, aby stejně fungovalo i na posluchače. Nejlépe máme nový materiál konzumovat ve tmě se sluchátky na uších. 

Album vyšlo 16. února 2024 na vlastním labelu Fleisch records a níže si ho můžete pořídit v digitální podobě, na CD i na vinylu. 

 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Dívka v modrém, blue velvet..úžasné, snové 🎹🎤. Delší čas jsem nenavštívila, žádný koncert, naposledy loňské léto DM. Nick Cave, tohle bude koncertní lahůdka na kterou se chystám. Na koncert půjdu sama, dnes už je mi to jedno...Patnáct let jsem byla v DM komunitě, nenašla jsem přátelství, ale dnes už to neřeším. Existuje lepší svět...nežli je ten na dm.sk a dm.cz.
....Delší čas jsem nenavštívila, žádný koncert... - zde čárka není ....tohle bude koncertní lahůdka na kterou se chystám... - chybí čárka za lahůdkou Čárky jsou důležité....jinak některá sdělení nabývají úplně jiný význam = mění smysl věty.... Jiří, kouří Petra? Jiří kouří Petra? Už zase není na pracovišti. Asi jí, líná škeble. Už zase není na pracovišti. Asi jí líná škeble. Jiří, Hanka svádí ve stohu starostu! Jiří Hanka svádí ve stohu starostu! Ten Honzův ježek opravdu píchá, paní vedoucí. Ten Honzův ježek opravdu píchá paní vedoucí.
,,Mali by ste prijat´ fakt, že naša hudba teší a priťahuje trochu narušených ľudí.´´ Ako veľmi ma tým Martin potešil. Ja totiž som divný. Asi ako my všetci. Raz mi jeden kámoš povedal že my depešáci sme ,pacienti´.
Dnes jsou volby na Slovensku, tak přeji šťastnou ruku✌️Ach jo tommy, tommy, tommy...Co si mi to udělal.
Megera psychopaticka stalkerska!!!
Ach jo tommy, tommy, tommy...Co si mi to udělal. Jdi už s tím několikaletým veřejným pronásledováním do prdele, krávo vyšinutá! Nechtěl tě, nechce tě, dej mu už svatý pokoj a neotravuj ho pořád dokola s tím a nás!
To já ne, já mám přece ban...to je práce, někoho jiného...je tam mezi vámi!!!
Magore, mas slabou medikaci. Mas pravem ban tam.
Nauc se carky, zas to dava jiny vyznam! "to je práce, někoho jiného"
gonokokova: Raději už mlč!!!
Bude se to už asi muset nahlásit minimálně jejímu manželovi DDDDD
A dost! Šikana v přímém přenosu. Michaela, rád jsem četl tvé příspěvky na dm.sk. Drž se!
DDDDDD nikto
Chaby pokus vyhozena pronasledovatelko m146.
Pizdo, sikanujes tommyho roky dokola a neprestanes!
Bude se to už asi muset nahlásit minimálně jejímu manželovi DDDDD
Já být jím, tak jdu už dávno na policajty.
tommy už v mém životě, místo nemá.
Rozumíte tomu někdo, když tam má zas čárku blbě? Jo, že už je v jejím životě.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.