Synthpopoví District 13 po letech fungování nabízí nové album na labelu Infacted recordings

Německý projekt zúročuje léta dřiny v undergroundových vodách.

Němečtí District 13 fungují od roku 2016. Do roku 2021 stihli vydal na malém labelu KL Dark records už čtyři dlouhohrající desky a řadu dalších singlů. V poslední době ale jejich konání došlo uznání spojením s prestižním vydavatelstvím Infacted recordings. To nejprve vypustilo do světa několik singlů, aby úsilí nakonec korunovalo vydání nové desky "Pandora's Hope".

Skladatel zpěvák Alex Edwin (jinak též Obscure, Au Revoir Bellies) a skladatel Per-Anders Kurenbach (známý též z Au Revoir Bellies nebo ReAdjust) na novinku připravili třináct skladeb vycházející z melodického synthpopového epicentra, jednou směřující k ostřejšímu EBM, podruhé se rozpouštějící v atmosféričtějších space náladách. Obsahově se zobírá radostí, smutkem, bezmocí, nadějí a melancholií v jejich krystalické podobě – dojemné, lidské, křehké a povznášející. Po všem zoufání ale dvojice vzkazuje: I z nejhlubšího údolí je vždy cesta ven!

Album vyšlo 31. května 2024, a to v digitální podobě (viz Bandcamp vydavatelství níže), ale i na CD, které si můžete objednat třeba ZDE.

 

District 13 - Turn Back Time

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.