Další nová jména na Castle Party 2014!

Castle Party 2014 hlásí další nová jména v programu. Potěší se milovníci kytar, elektrodivočáren a dokonce dojde i na našince.

 

194842_576040522448529_1520435354_o

 

V Bolkowě se příští rok krom kapel, které jsou již známé, představí také mexičtí bouchači C-Lekktor. Jejich temné harsh elektro rozhodně rozpumpuje všechny tanečníky.

 

C-Lekktor - Sick of You

 

Pro kytarmilné publikum je zase výbornou zprávou, že se v Polsku ukážou i díky pražskému koncertu u nás známí Britové Ulterior. Uvidíme jak se poperou s festivalovým prostředím a jak vyzní jejich dravý pustpunk pod otevřeným nebem.

 

Ulterior - Sex War Sex Cars Sex

 

V kostele zase pochmurnějším duším zahraje domácí parta Blindead. Zkušení muzikanti, kteří se posunuli od depresivního sludge coru k alternativnějším a rockovějším polohám, hrát rozhodně umějí a pokud se bude zrovna chtít někdo vyklidnit, pak to jistě nebude krok vedle...

 

Blindead - A3

 

Dobrou zprávou je dozajista fakt, že ani následná Castle Party neproběhne bez české stopy. Svoji show zde totiž předvedou LateXjesuS. Uvidíme jak se jim podaří roztančit osazenstvo bolkowského hradu. Další jména budou následovat...

 

LateXjesuS - Plastic Queen

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Mexikooooo!
Fuuuuuuuuuuuuuj!
C-Lekktor super. je smutny ze nas tam bude prezentovat takovej shit jako LateXjesuS.
Další český zástupce je v jednání.
Lineup je rok od roku horsi...snad aspon nezasypali bazen:)
Asi tak :). Ale aspoňže jsou ti Ulterior – s nimi se totiž počet kapel, kvůli kterým mi hudebně dává smysl na Castle Party vyjet, zdvojnásobil :D.<br /><br />Ale i když se opakuju, v případě Castle Party platí: "Hudba je jen záminka :D "
hm, hm, no zacinam o Bolkowe zase po dlhsej dobe uvazovat... este tak rozumne ubytovanie...
Chceme Carpatia Castle. Gothic rock from Czech republic.
Tak gothic rock, nebo carpatia castle?

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.