Jak přežít vánoce?

xmas_sNešlo si nevšimnout, že se venku něco děje. Že je něco ve vzduchu. Pohyb po obchodech se mění v nekontrolovatelný riot a je třeba využít všech reflexů, aby nebohý civil nebyl smeten rozjetým a plně naloženým nákupním vozíkem. Všude svítí stromy a všichni víme, že příliš světla nikomu zrovna nesvědčí. Taky hraje na každém rohu prapodivní hudba. A jé, Vánoce jsou tady. Radujme se a pějme!




 

A začněme pěkně stylově:

 


Tales from the Crypt - Intro the Album / Deck the Halls with Parts of Charlie

Santa vás ve skutečnosti nenávidí. S tím je třeba se smířit. Místo drandění na povozu taženém válečnými soby hodlá rajtovat na vašem hřbetě a že nedá pokoj nikomu je jasné hned z následujícího klipu. Sevřete půlky a ucpěte si komíny, nebo se vám do nich nacpe!

 


Santa Hates You - Nothing´s Gonna Be Alright

 

Vánoce mají však i svá pozitiva. Třeba takový stromeček. Dá se pod ním divoce souložit (nedoporučuji Santu), válet se v dárečcích (pozor na rozbalená dilda) a fajnšmekři si mohou vtírat smůlu kamkoliv a šlehat se jehličnatými větévkami po hřbetě, či po Santovi (to jen pro příklad...jinak se samozřejmě fantazii meze nekladou). Vánoce jsou tedy i sexy.

 


Junksista - Sexy Christmas Song

 

Když už budete ležet na plech mezi méně křehkými dildy, nezaškodí si procvičit nějakou tu klasickou koledu. Pokud máte dost tužidla na bohatý účes, hodit by se mohla kupříkladu Siouxsie s Robertem Smithů v zádech. V zádech povídám! Tužit můžete čímkoliv (kupříkladu onou smůlou, ehm) a bylo by záhodno dát si pozor na správný přízvuk...

 


Siouxsie and the Banshees - Il est ne le Divin Enfant

 

Nevýhodou je, že pokud chceme večer vidět zlaté prasátko, nemůžeme jíst. Čas je tedy třeba využít nějak jinak. Pokud absorbujete vhodný destilát v odpovídajícím množství, uvidíte nejen prasátka. Klidně se může stát, že večer budete mít na zdi zlaté safari a za prase budete označeni vy sami nepřejícími členy rodiny! Proto je lepší rodinu zapojit a uspořádat párty.

 


Jabberwock - Xparty (Xmas Xceptional Version)

 

Pak jsou tu dárky. Ty jsou samozřejmě supr. Svá přání je dobré sepsat ještě než začnete pracovat na zlatém safari. Požadavky na Santu sepište včas a pokud si budete přát něco křehčího, nerozšlápněte si to, až budete prchat před stádem hrochů. Jaká mohou přání také být se pro inspiraci podívejte v dalším klipu...

 


The Pussybats feat. Meli - A Wish

 

Bez zvířátek by to samozřejmě nešlo v žádné reportáži. Proto je dobré si nějaké přát i pod strom. Třeba hrocha. To pro případ kdyby alkohol selhal (alkohol?) a safari nedorazilo. Páč...co s jedním prasetem? Zlaté prase a hroch jsou lepší. Přejte si tedy hrochy. Vydrží minimálně tolik, co dilda. Hlavně žádné krokodýly!

 


Dandelion Wine´s - I Want a Hippopotamus for Christmas

 

Pokud jste ani do téhle chvíle nezvraceli jako Samír, potom gratuluju a mám v rukávu další pěknou píseň. Tentokrát mnohem romantičtější. Dokonce se v ní lidé líbají (vánoce jsou prokazatelně obecně velice nemravné) a i tady si přejí různé speciální dárky, což jen potvrzuje předchozí věty. Zda jsou to hroši, dilda nebo lístky na sanctuarácké akce je už otázkou osobních preferencí.

 


All About Eve - Last Christmas

 

Celkově je vánoční večer velice náročnou záležitostí. Nejen, že je třeba pozřít kapra, který má kosti ostré jako šavle, v podroušeném stavu. Pokud se vám podařilo vidět prase (nebo safari...to už podle šikovnosti každého jedince), nesetkáváte se rozhodně se šavlemi naposled. Je tu ještě možnost usnout. O tom ví své Peter Heppner. Silnější kusy však vydrží do extatického finále!

 


Peter Heppner - Dream of Christmas

 

To přichází na půlnoční. Nejen že mají holky bradavky ztuhlé zimou, ale navíc můžete zpívat nahlas. To by vám možná sousedi v tuhle hodinu už nedovolili. Na půlnoční. Tam se teprve dějí věci!!! Haleluja!

 


:wumpscut: - Hallelujah

 

Alternativní konec může přijít na pořadí večera pro všechny, kdož užívají krom alkoholu i drogy. Potom je možné, že se nedostaví zlaté prasátko, nýbrž Prastarý...Cthulhu je o dost méně skladný, nežli třpytivý sudokopytník. Není také tolik přátelský. Jediná možnost je uspat jej následující koledou.

 


Silent Night, Blasphemous Night

 

Pokud tuhle šílenost přežijete, budeme se snad nadále potkávat. Minimálně do Silvestra. Vánoční hudební okénko nemůže mít jiný konec. Takže!

 


Addams Family - We Wish You a Merry Christmas


A totéž vám pochopitelně přeje i celá "Sanctuary Family". Tak klidné Vánoce všem!

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Fajn výběr, možná bych ještě dodala London After Midnight - The Christmas song a The Cruxshadows - Holy Night. ;)
Já ti příští vánoce napíšu:) Upletla sis na sebe bič ze smrkových větví;)))

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.