Castle Party se letos neuskuteční

Ruku na srdce, dalo se to čekat. Letošní coronavirový veletoč změnil velkou část běžného života a hromadnou kulturu prakticky vymazal. A tak podobně jako další velké akce typu Amphi, M'era Luna nebo nedávno odvolané Wave Gotik Treffen, i u polské Castle Party bude v kolonce s rokem 2020 stát smutný nápis "ZRUŠENO".

Pořadatelé k tomu vydali následující prohlášení:

"Udělali jsme všechno pro to, aby letošní ročník mohl proběhnout, ale realita naše plány narušila. Musíme držet obě nohy na zemi, takže s těžkým srdcem, s ohledem na bezpečnost našich hostů, kapel a festivalové crew, musíme bohužel odložit Castle Party na 8. - 11. července 2021."

Vstupenky zakoupené na letošní ročník jsou platné i pro rok následující. V případě, že už vstupenku máte, ale v roce 2021 dorazit nemůžete, kontaktujte prodejce vstupenek na mailové adrese kontakt@biletin.pl. Většina potvrzených interpretů přislíbila účast i na příští rok, v případě kolidujících termínů budou včas odhaleny odpovídající náhrady.

Veškeré aktualizace budeme samozřejmě monitorovat.

Pojďme alespoň obrazem zavzpomínat na loňský ročník a uvidíme se Bolkówě v roce 2021!

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

To se jednou rozhodnu někam konečně jet, nakoupím vstupenky, přemluvím muže, zařídím auto... :D snad budu mít stejné odhodlání i za rok

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.