NA JAŘE 2023 VÁM NA PREMIÉROVÝ KONCERT PŘIVEZEME SYNTHPOPOVÉ HVĚZDY AND ONE

Málokterý fanoušek temnější elektronické hudby si dokáže představit uplynulé tři dekády bez veličiny jménem And One. Kapely, která vydala dvanáct řadových desek, pravidelně koncertuje pro tisíce svých oddaných fanoušků a bývá headlinerem největších gotických festivalů jako M’era Luna nebo Amphi.

And One má na svědomí v Íránu narozený zpěvák a skladatel Steve Naghavi. Už první singly, které kapela vydala na začátku devadesátých let, jasně naznačily, co můžeme od projektu v budoucnu očekávat. To znamená spojení temně popových spádů prvních alb Depeche Mode s tvrdšími vlivy Electronic Body Music světa. Singly jako "Techno Man", "Life Isn't Easy In Germany", "Get You Closer", "Military Fashion Show" nebo "Shouts Of Joy" se během let staly klasickými šlágry temné scény. Koncerty s energickým Naghavim v čele, kterému je i to největší pódium malé, jsou pak koncertní atrakcí, která i po dekádách fungování neztratila svůj esprit.

 

And One - Shouts of Joy

Rok 2023 bude rokem velkého návratu čtveřice, kterou vedle frontmana tvoří ještě Joke Jay, Rick Schah a Nico Wieditz. And One pomalu zařazují do svého repertoáru nové skladby a na sociálních sítích slibují velké věci. Při této příležitosti hodlají vyrazit na turné, které poprvé zasáhne i naší domovinu. Je to k nevíře, ale synthpopoví klasici And One odehrají svůj první koncert v České republice až ve 34. (slovy čtyřiatřicátém) roce svého fungování!

Večer otevřou dva domácí představitelé, kteří nemají žánrově k zahraničním hvězdám daleko. Pokud jste pozorně poslouchali druhý díl naší kompilace "Dark Tunes from Czech and Slovak Caves", určitě vám neunikl chytlavý kousek "Alone", který má na svědomí electro/synthpopový projekt GoLeave. Jeho mozkem je už roky zpěvák a skladatel Patrik Vojuch, kterého můžete znát i jako člena seskupení PRoject. Jeho melodický rukopis temně popových skladeb a výrazný vokál se dobře snoubí s německou klasikou And One skladeb.

Málokomu se v roce 2022 podařil tak silný návrat na scénu, jako pražské trojici Lakeside X. Ti po téměř dekádě dlouhé pauze přišli v letošním roce s vynikající deskou „Love Disappears“, na jejíž vznik z producentské sesle dohlížel ostřílený elektronik Daniel Myer (Haujobb, Covenant, DSTR, Architect nebo Rendered). Průnik jejich rukopisu, který zasahuje do temně elektronických končin, synthpopu i temného rocku ála Placebo, skvěle zafungoval i na strhujícím koncertu v pražském Lucerna Music Baru.

Zbývá ještě zmínit, že koncert proběhne v pražském Futurum Music Baru v sobotu 15. dubna 2023. Vstupenky zakoupíte exkluzivně v předprodejní síti GoOut

POZOR! Počet vstupenek bude limitován!

 

AND ONE (DE) + special guests: Lakeside X (CZ), GoLeave (CZ)
sobota 15. 4. 2023, 20:00 hodin
Futurum Music Bar, Zborovská 7, 150 00 Praha 5
Vstupné: předprodej v síti GoOut.cz za 690,- Kč + poplatky sítě (předprodej ZDE)/ na místě 850,- Kč.

FB event

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Tak ještě přeměřit stage v Lucerna Baru :-) Kdo to video neviděl, doporučuju, je to vtipně udělané: https://www.youtube.com/watch?v=YbB8_TyCP5U
famózní... doufám, že bude "Steine sind Steine"
Výlety do Německa na ně mají svoje kouzlo, ale doma je doma :)
VYPRODAJÍ 4 FUTURA.
Pravdepodobne mas bohate zkusenosti s poradanim koncertu And One v CR...na zaklade ceho jsi dosel k tomuto tvrzeni?
:-)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.