Girls Under Glass přichystali novou desku, pusťte si dravý první singl

Hamburští mohykáni jsou zpět v plné síle.

Už je to několik let let, co německá veličina Girls Under Glass vydala nový materiál. Kapela před pár dny konečně odhalila nový singl a videoklip "We Feel Alright", první od roku 2018. Singl nabídne charakteristickou směs drásavého gotického rocku s pulzující temnou elektronikou, zároveň se jedná o pilotní ochutnávku z připravovaného alba "Backdraft", jehož témata se točí kolem "dystopických problémů naší doby".

Album "Backdraft", které má vyjít 2. června u Dependent Records, si můžete předobjednat na Bandcampu ve standardní a deluxe edici, přičemž ta druhá bude obsahovat další živé i studiové skladby, na nichž se vedle současného zpěváka Volkera Zachariase podílel i původní vokalista Tom Lücke. "Backdraft" bude prvním plnohodnotným albem Girls Under Glass od vydání desky "Zyklus" z roku 2005, po které se kapela sporadicky objevovala na různých festivalech a vydala několik antologií a remasterovaných edic minulých alb. Jedná se také o první materiál bez spoluzakládajícího člena Hauke Harmse, který kapelu opustil v roce 2017.

 

Girls Under Glass - We Feel Alright
 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Deska "Backdraft" se klukům kurevsky povedla. Dlouho jsem tak dobrou dark wave desku neslyšel, Pecka!!!
Naprosto souhlasím, skvělá deska, spousta hitů.
A to se vám líbí, že jó? Já vám nevím, hit si představuju jinak.
Fakt mě ta deska hodně baví :-)
Jj, velmi dobrá deska. Má skvělý zvuk a zní oproti předešlé tvorbě "moderně"... u skladby "Everything Will Die" vždy přemýšlím jestli by více slušela F242 nebo Project Pitchfork, kvalitou by měla na oba interprety :-) zatím jedna z nejlepších desek roku 2023....

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.