Chcete si zahrát ve filmu?

Slovenský režisér Vlado Fischer hledá 100 gothic rockerů do své adaptace divadelní hry GOTIKA.



Divadelná hra GOTIKA od Viliama Klimáčka sa dočkala filmového spracovania a režisér Vlado Fischer hľadá 100 fanúšikov gothic rocku, ktorí si chcú zahrať vo filme. Samozrejme v riadnom stylingu a za honorár. Scéna sa bude nakrúcať v bratislavskom SubClube počas koncertu skupiny The Last Days of Jesus v dňoch 6. a 7. augusta 2007. Okrem toho dostane dvadsať vybraných a najlepšie naimidžených fans možnosť zahrať si seba samých aj v záverečnej scéne (pred SubClubom), ktorá sa bude nakrúcať ešte pred samotným koncertom. Ak máte záujem a v daný termín ste k dispozícii, pošlite na seba kontakt na batcave@batcave.sk a my vám dáme vedieť, čo ďalej.


Tolik oficiální text ze stránek "TLDOJ":[http://www.thelastdaysofjesus.sk/index.php?s-cv-contentID=10589]. Film je točen podle divadelní hry GOTIKA. Tato temná komedie pojednává o rozpadu manželství v moderní společnosti, literární předloha této hry obdržela Cenu Alfréda Radoka.

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Týjo, to bych byl slavný goth, filmová hvězda, jezdil v limuzíně a dával podpisy 13ti letým holčičkám jo?? ty jo, tak to fakt radši ne .)) né, sranda, ... každopádně zajímavá nevšední nabídka :-)
už ste tam někdo psali?
A není už trochu pozdě? Jen, že 6. a 7. srpna už přece bylo. :]
Podle mě nejlepší slovenký gothický rejža je Juraj Jakubisko.Viz Nejasná zpráva o konci Světa.
[3] Heh, taky mi není jasné, proč o tom píšou s kříškem po funuse..
asi se spletly to se stane ale rada bych ty zabery videla 8-)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.