Moonlight Mayhem Fest

První víkend v listopadu bude pražský klub Vagon na Národní třídě hostit historicky první středo/východoevropský psychobilly a horror punk fest Moonlight Mayhem.
 


**MOONLIGHT MAYHEM FEST 2. - 3. listopad 2007**
Prostopášná rock and rollová party v Praze

První víkend v listopadu bude pražský klub Vagon na Národní třídě hostit historicky první středo/východoevropský psychobilly a horror punk fest Moonlight Mayhem. Na dvounoční festival nasadila pořadatelská Bat Country Booking ukázku toho nejlepšího ze žánrů psychobilly a horror punk v podání hned 14 kapel z osmi zemí světa. Cílem Moonlight Mayhem není pouze představit ČR ďábelsky skvělou hudbu, ale i napomoci migraci celé této subkultury do středovýchodních končin Evropy.

Festival startuje v pátek 2. listopadu 2007 sestavou opravdových hvězd psychobilly scény. Večer načne pražská parta Bad Tones, následovaná psychopunkery The Silver Shine a Hollywood Suicide. Zbytek noci je vyhrazen výčtu legend psychobilly - The Astro Zombies (s Tomasem z King of Nuthin na postu basáka), The Death Valley Surfers (nepřekonatelné psycho party kapele z UK, vracející se do Prahy už podruhé), kultovním psycho rockerům The Klingonz z kosmu, a jako závěrečná tečka přijde oldshoool/neorockabilly v podání nepřehlédnutelných Spellbound.

Sobotní noc oživí horror v plné síle. Z temnoty noci povstane tajemné budapešťské trio v hokejových maskách The Shadowbirds, po kterých svým horror metalem rozsekají parchantí synové zabijáka Zodiaca The Crimson Ghosts vaši duši na kousky, aby rozhrabali půdu pro Bloodsucking Zombies from Outer Space, jenž se budou pokoušet znovuoživit mrtvé za pomoci psycho-gotha-horror-billy. Poté bude pódium patřit kontroverzní smečce Shadow Reichenstein, rekrutující dobrovolníky do svého Řádu vlkodlaka, kteří předají pomyslné žezlo českým psychobilly reverendům Zeleného Pána - Green Monster, po kterých se představí průkopníci německého horror punku The Spook. Jako poslední, smrtelná rána do vazu přijde tajemný Fate Fatal se svými nohsledy The Deep Eynde z dalekého L. A., kteří předvedou Vagónu energií kypící horror rock a podmanivou show s prvky glamu a grotesky.

Tento festival bude velmi zábavnou a průkopnickou událostí, kterou se kapely, stejně jako jejich příznivci, budou snažit pozvednout úroveň středo/východoevropské psychobilly a horror punkové scény. Pomalu začněte shánět lístky - pravděpodobně bude vyprodáno.

**Moonlight Mayhem Fest**
2. a 3. listopadu 2007, 19:00 - 02:00, Djs 02:00 - 04:00
Praha, Klub Vagon, Národní třída
Vstup: 1.130,- Kč předprodej

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

tak doufam hosi ze vypisete nejakou bleskovou soutez jinak sem bez sance :-D ;-)
no ta cena to je fakt hustá, to si raději zajedu v sobotu do klubu Blanice...na grind... ;-)
[2] coz je navic dosti podobna muzika 8-)
[3]uf,cože?To jsem doufám špatně pochopil,znělo tako jakože je grind a psychobilly podobná muzika...velice humorná představa :-D to by bylo jak tvrdit že je country podobné death metalu a post-punk black metalu :-D
Shadow: Pockat a co je to teda ten "pagan post-punk"?? ...btw.domniva se snad nekdo, ze grind neni gothic? :D
[5]Klidek, to vis ze je! Takovi Ahumago Granujo, Gut nebo Le Scrawl to je cira esence Batcave.
Ech... Onnea setri na The Cure...
Co je to tady za dotazy mládežníci? Já jsem to teda asi taky,špatně pochopil.Co se týká grind,tak já znám pouze grind core a tenhle styl vždy dělali kapely typu Extreme Noise Terror,Carcass,Napalm Death atd,takže podobná muzika to rozhodně není. 8-O Přece takový Napalm Death a Necromantix nejsou podobní.Nic méně pokud by to někdo mohl brát úplně do podrobna,což asi tady nebude ten pravý příklad.Tak by se dalo,čistě teoreticky říct,že hard core a poté extrémnější odnoš grind core,nebo také,dříve používaný název Brit core vznikl z rovněž z punku,jelikož hard core může trochu být i rychlý punk z metalovými kytarami,tak jsme koncem osmdesátek chápali aspon teda mi S.O.D.,M.O.D.,D.R.I.,Mucky Pup atd,kteří se ještě odvolávali na Dead Kennedys atd.Nic méně grind core má i spojitost z death metalem,gore metalem atd.Všechno je dnes tak popropojované a proto je ve všem takový bordel.Tak jinak Grind nemá z Gothic ani Psychobilly nic společného aspon né ten co znám já ok!!! :-P
Bob: No a mame tu na CZS nakonec i strucnou historii grindu :-D diky :D ...ja teda predpokladam, ze to byl od zacatku zert, na druhou stranu..takovyma Extreme Noise Terror nebo Rompeprop vazne nepohrdnu, kazdy styl ma svoje :D ..a mimo to je to vazne zajimava uvaha na tema - co vsechno se vyvinulo z klasickeho punkrocku :-)
[9] Pessant.Já zase nepohrdnu Napalm Death v 89 roce od nich odešel Lee Dorrian aby si založil stoner,doom pomalý Cathedrál,Glen Danzig z punk horror Mistfits taky zpomalil v následující kapele Danzig.P Steel původně HC Carnivore a poté Type o Negative,kde se nakonec objevují jak prvky Black Sabbath,tak i HC a Gothic rocku a tak by se dalo pokračovat,tak třeba u nás v Č.R. Punk H.N.F po té XIII.Století zase gothic rock ,nebo Muk byl původně taky Pankáč,dále novoromantik v Oceánu a ve finále je to pop star pro televizi Nova.Smích.
sem tu teda snad jedinej komu prijde XIII. stoleti podobny napalm death?? 8-O ;-)
[5]Dobrá dobrá,uznávám,na repertoáru Napalm death je insiprace Elvisem více než patrná.Do teď jsem naivně myslel že mezi rock n´rollem nebo country vs death metalem a grindcore je nějaký rozdíl,chyba,je to totéž :-)Vlastně Frantic flinstones a Nasum taky hrají skoro totéž..."Goodnight Irene, goodnight Irene I'll see you in my dreams...".Omlouvám se,už nebudu blbě kecat,grind a deathmetal je samozřejmě trů ghotyc :-D
ja si myslim, ze kazdy normalni clovek hned pochopil ze to byla prdel... ovsem nekomu clovek neco musi vysvetlovat nekdy i tisickrat...
no to jsem tady rozjela téma :-))))
Hezky si to užijte.... určitě to bude stát za to.. ale Llew si taky zajede raději na ty Cure (...a nemůže se dočkat)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.