Omluva za výpadek webu

....aneb proč jste se k nám nemohli teď dva dny dostat...


Autor: Ezechiel

No...ono na druhou stranu, jestli čekáte nějaké romány o třech chodech, tak vás asi zklamu, pravda je totiž dost stručná...

Vzhledem k tomu, že poskytovatel naší domény údajně nedostal platbu za nadcházející období (kterou Sam odesílal před 14 dny), tak se prostě rozhodl, že nás natvrdo odstříhne. Žádně upozornění, že nám dojíždí platnost, nic takového, prostě zničehonic se chceme v neděli podívat na web a zjsitíme, že jsme neplatiči. Samozřejmě ihned posíláme platbu znovu (zkoušet nejdřív argumentovat tím, že "jsme už platili", dočkáme se obnovení tak za týden), ale jelikož je neděle a páni bankéři užívají zaslouženého volna na svých letních rezidencích, mohla se platba uskutečnit až dnes, kdy nám bylo v odpoledních hodinách doména opět spuštěna! Hurrá! A pak že jsou šťastné konce jen v pohádkách!

Ale vážně - omlouváme se za tyto problémy, které nebyly způsobeny naší stranou a děkujeme za trpělivost a pochopení - hned zítra již dostanete pravidelnou aktualizaci :).

Vaše CZ Sanctuary

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Usmažte se sviněěěěěě
...to je aspon slovo do pranice xD ;-)
Na druhou stranu je dobré vědět, pro kolik lidí je prohlížení webu SCZ nepostradatelná součást dne...:o) Fňukalo docela dost lidí :-)
Mě to přišlo nekonečné....Ale už jsem zase spátky tady, doma :-D
[4] Ono se to piše se z...no smůla, po ránu mi to nemyslí ;-)
Se s nebo se z, hlavne, ze se mame kde schovat pred neprizni vnejsiho sveta :D

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.