Nový Sanctuary merch

Nová řada designů triček a placek, kterou jsme prezentovali na nedávném setkání Prague Gothic Treffen je vám nyní k dispozici v nové sekci našeho webu. Více o možnosti objednání merche se dozvíte v tomto článku.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V přehledném katalogu, který otevřete jednoduše kliknutím na banner "Sanctuary Merch" umístěný vlevo přímo pod menu, naleznete nabídku subkulturně, hudebně a hororově zaměřených designů.
Dostupné velikosti a ceny jsou součástí rozklikávacího náhledu, objednávání prozatím (momentálně pracujeme na objednávacím formuláři, který by měl celý proces usnadnit) bude probíhat formou jako doposud - tedy email s vybraným tričkem/plackou zaslaného na redakce@sanctuary.cz . Do předmětu napište "Merch" a uveďte vybraný produkt/y s názvem, pod kterým jsou v katalogu s příslušnou velikostí, střihem a počtem. Tedy například "Tričko Holidays in Transylvania, L, pánské, 1x" nebo "Placka Horrorpunk, 1x" apod. Nakonec uveďte své jméno a adresu .



Danou objednávku vám zašleme do 7 pracovních dní poštou na dobírku. Cena poštovného činí 89 korun, v případě, že si objednáte zboží nad 700korun (tzn. například 2xtričko+nějakou tu placku) uhradíme poštovné sami. K zafinancování balného ke každé objednávce se zároveň připočítá 21 korun, poštovné+balné tedy dohromady činí 110 korun.
Co se týče posílání malého množství placek, rozhodně se nebojte, že budete nuceni platit např. za 1 placku 25korun + 110 poštovného. V případě, že o nějakou stojíte, osobní koupě se vám zkrátka z jakéhokoliv důvodu nepodaří a nechcete si tuto sérii designu nechat ujít - napište nám stejným způsobem objednávku na email a pošleme je v obálce obyčejně-nedoporučeně s poštovným za 10 korun.



Pokud se vám ovšem nechce poštovné platit a děsíte se úřadování, není nic snazšího pro obě strany, nežli nabízený merch zakoupit přímo od nás na "jedné ze subkulturních akcí"((koncert Třináctek, Bella Donna, Night Side..)), které se chystají v budoucnu. Pokud se na našem webu objeví upoutávka na přicházející koncert/párty/setkání a my se jí s naším merchem budeme moci účastnit (bude uvedeno!) - prostě vám vybrané tričko/placku přineseme na místo a zaplatíte pouze původní cenu.



Váš CZS Team

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

pozor,šunka explorer občas nechce napoprvé zobrazit zvetšeniny obrazku u merche..podruhy už ale zabere
No, nová merch vypadá fakt krásně. ;-)
A spodní prádlo nehodláte potisknout? ;-)
Eireen: Zatim jen rucne lihovkou :D:D:D
[4] O.K. na nějaké příští akci se zjevím (oblečená:o)) navíc s lihovkou a spoďárama a budu se dožadovat malůvky Holidays in Transylvania. Už se těším :-D
Tak u toho chcu být a fotit to... ;-)
[6]opravdu někam pojedeš? ;-)
prekrasna merch :-)
placky jsou vazne pekne! v realu mnohem hezci nez na fotce.
Muchacho: To moc radi slysime ;-) Snazil jsem se to co nejverneji zobrazit i tady v nahledu, ale kdo nevlastni doma, kvalitu neoceni :D
Nenávist!!
Už jsem měla placky jednou objednané, ale samozřejmě jako šetřílek obyčejně s poštovným za 10. Nebyla bych to já aby se ta zásilka po cestě někde nezatoulala, no mám já to štěstí... Takže kvalitu ocením až na nějaké akci, ale nevím kam až se dostanu, bude to na zombiewalku??? tam se chystám

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.