Členové Revolting Cocks se vrací s novou deskou

Kanadská industrial rocková banda Stayte, v jejíž útrobách byste našli členy Jourgensenových Revolting Cocks (konkrétně zpěváka Joshuu Bradforda a kytaristu/programátora Claytona Worbecka), se chystají zaútočit s novým albem. Vydání novinky "The Two Sisters" je plánováno na 3. září a to jak ve fyzickém, tak digitálním formátu.

Nová deska je následovníkem debutu "Growling Pains" z roku 1999,  o tři roky mladšího CD "Abandon in the Amber" (které přitáhlo pozornost managerky Guns'N'Roses Vicki Hamilton) a EP "Cognitive Dissonance (The Art Of Lying To Yourself)" z roku 2005. Nahrávka "The Two Sisters" byla sice v podstatě dokončena již roku 2007, tou dobou si však Joshuu a Claytona vyhmátl Al Jourgensen pro svůj vedlejší projekt Revolting Cocks, což vydání desky opozdilo o tři roky.

Oba členové Stayte se podíleli na posledních dvou deskách RevCo "Sex-O Olympic-O" (2009) a "Got Cock?" (2010). Joshův hlas jste navíc mohli slyšet spolu s Ministry na soundracích k filmu "Saw V", k televiznímu seriálu "Námořní vyšetřovací služba", či počítačovým hrám "NHL 10" a "Rockband". Clayton má za sebou i čtyři desítky remixů pro Filter, Ministry, Revolting Cocks a Prong.

Klip k titulní skladbě Stayte si můžete prohlédnout zde:



Stayte - The Two Sisters


Zdroj: Side-Line.com (Stayte (feat. Revolting Cocks members) to release 'The Two Sisters' album in Europe September 3rd)

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.