Bývalý zpěvák Misfits vydá novou gothic rockovou desku

Když se řekne "zpěvák Misfits", většina horrorpunks si ihned vzpomene na Glenna Danziga, Michale Gravese nebo Jerry Onlyho. V historii tohoto kultu se však na krátkou chvíli objevila na postu koncertního vokalisty i další zajímavá osobnost, kterou byl Myke Hideous. Ten se po opětovném příchodu Gravese do Misfits roku 1998 vrátil ke své původní gothic rockové kapele The Empire Hideous, s níž funguje dodnes.

V průběhu zimního období bychom se po sedmi letech od desky "Say Your Prayers" měli dočkat pokračovatele "The Time Has Come", na kterou měl producentsky dohlížet Peter Steele z Type-O-Negative. K tomu bohužel nedošlo, neboť Peter (jak jsme psali jsme zde) na jaře letošního roku zemřel.  Dohromady 14 tracků by mělo vydat na téměř 75 minut hudby a to včetně jedné předělávky. 

Kromě toho se The Empire Hideous objevili vedle mnoha slavných jmen (Glenn Danzig, Bill Ward, Type O Negative, Steve Zing, Arturo Vega, Bobby Steele, the Bouncing Souls, Overkill, Peter Steele) v dokumentu o životě rockových hvězd "Living the American Nightmare: the Story of a Rockstar", v němž Myke (známý též jako autor mnoha fotek a artworků pod hlavičkou The Horrible Artwork) funguje jako průvodce. Trailer k filmu si můžete prohlédnout pod článkem.



Living the American Nightmare trailer

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.