Co uslyšíte dnes večer v pořadu Dark Wave na Radiu Wave?

Přesně na Štědrý den se poprvé veřejně prezentoval portál CzScene (www.czscene.cz), který si dal za úkol promovat domácí žánrové projekty a kapely doma i v zahraničí. Už během měsíce fungování se na světlo vylouply projekty, o kterých prozatím neměl nikdo ani tušení. My vám Beta Dog, Tongue, Discrimination, Stoker nebo například Tabinnoise představíme v 190. dílu pořadu Dark Wave. A s nimi i staré jistoty jako Alvaréz Peréz, Magnetik nebo mulpHia, které v premiéře zahrají právě v tomto pořadu svůj připravovaný materiál.

Dark Wave (www.wave.cz/darkwave) je jediný rozhlasový týdeník v ČR zaměřený na darkwave a gotickou subkulturu. Vysílá ho Český rozhlas - Radio Wave každou středu od 22 hodin do půlnoci. Odvysílané pořady si můžete poslechnout v Jukeboxu Radia Wave (www.wave.cz/jukebox).

Živé vysílání Radia Wave můžete po internetu naladit zde.

 

Dark Wave

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Z hloubi srdce děkuji redaktorům DARK WAVE za odvahu pustit píseň skupiny PHONETIX. A jen upřesňuji, že kompletní album Uprostřed noci bude ke stažení zcela ZDARMA na http://www.phonetix.cz/ nejpozději 31.3.2012...

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.