The Cure

curerap96_sAčkoliv jsou The Cure stále velmi činnorodou kapelou, určitě se o nich u nás v tisku poslední dobou nepíše tak často, jak v devadesátých. Připomeňme si tedy 16 let starý článek z časopisu Rock & Pop a to, jak se o Roberu Smithovi a spol. tehdy psalo.






 

Zdroj: Persefona a Vanessa (díky!!!)

Rubrika "Retro" slouží jako místo, kde soustředíme zajímavé články ze starých médií za účelem zachování informací (neboť papírové časopisy ve srovnání s e-podobou většinou neoplývají přílišnou životností), ale i pro zvýšení povědomí o tom, co se o goths, této kultuře a kapelách psalo před deseti, dvaceti lety (a i srovnání, o kolik vnímání médii postoupilo). Příjemným bonusem pak je, že některé články mívají i po tak dlouhé době informační hodnotu.

Jelikož podobných klenotů nikdy není dost, pokud máte nějaké v záloze, nebo je u někoho objevíte a mohli byste je naskenovat/zapůjčit k naskenování, budeme moc rádi, pokud se nám ozvete na adresu redakce@sanctuary.cz. Předem děkujeme za pomoc!

A teď už tradá do roku 1996 a časopisu Rock & Pop, ve kterém jste si mohli přečíst pěkný souhrn tehdejších aktivit kapely.

The Cure 
Médium: Rock & Pop, červenec 1996 (s. 52-53). 

curerap96_1acurerap96_1b

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.