Postapo Party vol. 6 nabídne kromě DJ setů i dvě živé kapely

Ani letos vás neochudíme o večírek pod atomovým hřibem. V sobotu 22. června se za vraty žižkovského krytu dočkáte dvou stageí, live kapel i tradičních DJ setů. 

 

POSTAPO_11_04_2013

 

Postapo Party se během pěti let své existence stala jednou z nejnavštěvovanějších pražských electro parties. V loňském roce jsme v prostorách protiatomového bunkru Parukářka poprvé představili i živou formaci, legendární seskupení Paprsky Ing. Garina. Letos jsme pro vás nachystali hned dvě vystoupení na tematicky zaměřených stageích. 

 

INDUSTRIAL/ELECTRO STAGE:
Vedle klasických EBM/industrial/harsh/aggrotech DJských setů zde oslaví dvacetileté výročí existence šumperští plechobijci Akimbo se svým speciálním setem!

„Zvukoví nihilisté“, fungující s přestávkami už od roku 1993, ve své tvorbě mísí odkazy klasického industrialu a tvrdé elektroniky, korunované texty (i) v mateřském jazyce. Na pódiu kromě kytary a syntetizátorů nechybí ani kilogramy železa nebo kotouče cirkulárky, které v rámci show slouží za regulérní nástroje. To vše podtrhuje působivá projekce, odkazující na staré válečné dokumenty i filmové klasiky.

 

POSTAPO STAGE:
V zadní části žižkovského krytu se vracíme k samotným kořenům party a cílíme na milovníky postapokalyptických snímků, radioaktivního herního průmyslu a konzumentů rezavých konzerv se psím žrádlem.  Hodinový tematický set zde živě odehraje pražská čtveřice Iguana Bob & the Handsome Orchestra, která se inspiruje ve zvucích jaderných explozí, mrtvolném šelestu vyprahlých měst, zpěvech pouštní karavany s lidskými orgány i v lynchovsky temných zákoutích vymazané hlavy.   

 

 

Další informace o akci přineseme v nejbližších dnech, prozatím si zapište: sobota 22. června, 20:00, Bunkr Parukářka, Postapo Party vol. 6!

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

..poslete prosim flyer.dik mik

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.