Pochod zombií letos vygraduje záhrobními kytarami tria Messer Chups

Kromě stovky trouchnivějících mrtvol letos pražské podzemí vyvrhne také trojici surfařů na jedovatých vlnách řeky Styx.

MesserChupscompressed messerchups 3

Po třech letech se do hlavního města vrátí svůdná krasavice Zombierella, kytarový superhumanoid Oleg Gitaracula s ďábelsky rychlými riffy i napomádovaný bicák Boris Israel "Bisfer". Odvrácená strana galaxie nezná větších znalců hororového kumštu, než jakými jsou petrohradští Messer Chups, headlineři letošní Zombie Walk afterparty v klubu Rock Café.



Messer chups -Shandor Diabolikov



Messer Chups dokázali za čtvrt století na scéně překonat status kapely a stát se vlastním náboženstvím. Přesněji řečeno náboženstvím ozvěn ze záhrobní říše, které úspěšně zaznamenali i na své poslední desce "Church of reverb" z loňského roku. Skladby jako "Rockin´ Zombie", "Zombie in a Mini Skirt", "El Zombierello Vs. Octopus Man Attack" nebo celé album "Zombie Shopping" jasně dokazují, že Messer Chups mají na pochodu oživlých mrtvol své nezpochybnitelné místo. Každému, kdo se odváží sestoupit hlouběji do nitra letošní zombie afterparty, tak proženou útrobami pekelnou dávku elixíru namíchaného z Elvisova burákového másla, otráveného vína Vincenta Price a bublajících koktejlů Tiki baru z druhého břehu.

 

ZW promo

Připomeňme, že první patro ztrouchnivělého večírku pak bude vůbec poprvé v historii nejstaršího pražského Walku otevřené všem návštěvníkům ZDARMA (psali jsme tady). Proběhne zde již tradiční předání cen za divácky nejoblíbenější a nelidsky nejodpudivější zombii, k tomu bude v mlhou zahaleném foyer vyhrávat hřbitovní soundtrack neživých DJs a v přilehlém divadelním sále se můžete těšit na nabídku oprášeného filmového zombie trashe.

Více informací pro vás budeme postupně uvolňovat na www.zombiewalk.cz.



Messer Chups – Zombie in a Mini Skirt

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

To bude řádná zombie party! :)
Tak ze bych uz je konecne videl? :-)
Zombie walk a Messer Chups? Wow, tak tohle se vám povedlo.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.