Předprodej na petrohradské záhrobníky Messer Chups spuštěn

Po třech letech se do hlavního města vrátí svůdná krasavice Zombierella, kytarový superhumanoid Oleg Gitaracula s ďábelsky rychlými riffy i napomádovaný bicák Boris Israel "Bisfer". Odvrácená strana galaxie nezná větších znalců hororového kumštu, než jakými jsou petrohradští Messer Chups, headlineři letošní Zombie Walk afterparty v klubu Rock Café.

Afterparty - Messer

 


Vstupenky do spodní části mrtvolného večírku můžete od této chvíle kupovat na portálech Ticketstream, Eventim a na pokladně klubu Rock Café za předprodejovou cenu 290,-. Více než stylovým doprovodem bude o sobotním večeru pražské trio rokenrolových floutků s dámou v čele, The Maggie's Marshmallows.


První patro ztrouchnivělého večírku pak bude vůbec poprvé v historii nejstaršího pražského Walku otevřené všem návštěvníkům ZDARMA. Proběhne zde již tradiční předání cen za divácky nejoblíbenější a nelidsky nejodpudivější zombii, k tomu bude v mlhou zahaleném foyer vyhrávat hřbitovní soundtrack neživých DJs a v přilehlém divadelním sále se můžete těšit na nabídku oprášeného filmového zombie trashe. Více informací pro vás budeme postupně uvolňovat na www.zombiewalk.cz.

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.