Vítejte na novém webu Sanctuary.cz!

Pamatujete si, jak jsme při oslavě miliontého návštěvníka tak nějak tajuplně naznačovali, že časem dostanou dárek úplně všichni? No, tak je to tady...

Jak to tak bývá, s koncem roku na člověka jde všelijaká ta nostalgická nálada, rozvažuje, co se povedlo, a říká si, co asi bude v tom novém roce. No, a protože pro nás letošní rok byl v mnoha ohledech přelomový (překročili jsme metu miliontého čtenáře, uspořádali Front 242 – tedy první koncert s opravdu extraligovým jménem), chtěli jsme to tak nějak oslavit. A jak? Nejlépe prací!

I řekli jsme si, že je nejvyšší čas udělat refresh našich stránek. Přeci jen – vývoj jde pořád dopředu, Sanctuary.cz funguje už skoro deset let a kdyby web vypadal pořád stejně jako v roce 2005 nebylo by to ani retro, ani ono.

Proto vám tady po měsících ladění a (hlavně Samových) nervů představujeme nové, a jak věříme, o něco přehlednější, současnější a příjemnější stránky Sanctuary.cz. O co přesně jde?

1) Na hlavní stránce teď uvidíte obrázky k pěti nejaktuálnějším článkům ze všech rubrik – tedy rozhovory, recenze, reporty a podobně. Vypadá to hezky a hned víte, co je nového.

2) Obrázky dostaly i novinky, abyste se v nich líp vyznali.

3) Hned na hlavní stránce jsou články seřazené podle rubrik, ať je v tom pořádek.

4) Ke kalendáři přibyla možnost, o kterou jste si psali – přidat vlastní akci. My už pak jenom mrkneme, jestli k nám akce vážně patří (nevěřili byste, kolik AC/DC revivalů stojí o to, mít akci v našem kalendáři...), jeden klik a tadá – vaše akce je v kalendáři.

5) Protože čím dál víc lidí kouká na internet z chytrých telefonů a tabletů, měly by se jim naše stránky (které jsou tzv. responzivní) zobrazovat mnohem lépe.

6) Zpřehlednili jsme menu a všechno dali jenom do horní lišty, ať nemusíte klikat po všech čertech.

7) A mraky dalšího, co ještě objevíte sami...

 


Jako u každé nové věci možná bude chvilku trvat, než všechno sedne tak, jak má, takže pokud narazíte na nějaké potíže (nebo zmizelo něco, co by vám chybělo), dejte nám prosím vědět do komentářů nebo na redakce@sanctuary.cz, ať to můžeme co nejdřív opravit.

Děkujeme a doufáme, že se vám nový web bude líbit!

A ještě jedna důležitá věc – nový web samozřejmě potřebuje i nový obsah, aby to k něčemu bylo. A protože se toho na scéně děje pořád dost a dost, rádi bychom naší redakci obohatili i o nové kolegy.

Takže – Zajímají vás nové desky? Kapely a muzikanti z temného rybníčku? Novinky na scéně? Chcete se o ně podělit a občas něčím přispět celé československé gotické komunitě? Výborně! Stačí napsat na redakce@sanctuary.cz a domluvíme se – těšíme se na vás!

Tak šťastné a veselé!

Vaše Sanctuary.cz

aka abecedně

Demi Mortuus, Ezechiel, Nephilim, Paesant, Pavel Zelinka, Samgarr a Tereza Pavlíčková

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Super, jen drobnost - ještě bychom někteří uvítali po novém roce funkční feed.
Ahoj, feed najdes na adrese http://sanctuary.cz/rss.xml.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.