Německé Gothic Pogo zavítá první májový víkend do Prahy

Pořádnou nálož temné undergroundové muziky slibuje večírek v Underdogs´.

7. května se Prahou prožene temná, ale divoká crew stojící za Gothic Pogo Festivalem. Konkrétně se jedná o post-punkovou kapelu Dividing Lines, synťákového a pohybového démona Bena Bloodygrava a DJs ZeitUngeist & It Sicko. Jako support vystoupí cyberpunkeři z Brna Plague Called Humanity, toxický pražský street punk Wasted Whatever a moravská hoblovačka Dekasta! To vše v atmosferickém prostředí pražského Underdogs/Eternie!

Co všechno vás onen nedělní večer čeká?

Dividing Lines - deathrock / post-punk (Leipzig)
V Praze už známý melancholický mix post-punku a deathrocku tvoří nálady úniku od drtících emocí ze všech stran lidského spektra. 

 


Dividing Lines - Tell Me a Story
 
 
Ben Bloodygrave - minimal wave (Berlin)
One man show, syrový a jednoduchý elektro podklad a punkový vokál! Ben je navíc pohybový maniak, před jeho energickým „disco pogem", jakkoli ironicky to zní, prostě neuniknete!

 

Ben Bloodygrave - Bewerbung
 
 

Plague Called Humanity - EBM/hardcore/cyber punk
Jízda z Brna, ironicky a nahlas, zjednodušeně řečeno něco mezi cybergrindery BBYB a hipstery Gagarin, přičemž má tendenci zaujmout obě tyto kategorie. 

 

 

Wasted Whatever - punk  
Kapela Johnnyho Násilníka, špína ulice, ironie, toxikomanie! 

 

 

Afterparty - DJs ZeitUngeist & It Sicko
Zazní veškeré možné myslitelné i nemyslitelné směry temných subkultur!
+++ Postpunk +++ DeathRock +++ GothRock +++ Gothabilly +++ Psychobilly +++ DarkPunk +++ ColdWave +++ Minimal Wave +++NDW+++NewWave +++ some (obscure) 80’s +++ some Punk +++ HorrorPunk +++ SynthPunk +++ ArtPunk +++

 

...a překvapení večera - Dekasta - raw/hc punk
Mládenci jedou evropské tour a potřebovali narychlo někde upíchnout v pohlavním městě. Takže se vyzkouší druhá stage nalevo od baru! Zahrají během pauzy mezi kapelama po 21 hod., cokoli jim hodíte do kasičky navíc mimo hlavní příspěvek, za to budou moc vděční!

 

 

7.5. 2017
19:00
Underdogs' - Nádražní 3, 15000 Praha

Vstupné je dobrovolné, ideálně ale 150, pokud nemáš, tak se nevymlouvej a přines třeba 20 vegeburgerů či jiný druh "občerstvení" pro kapely a bude to víc než ok!

Pořádá neortodoxní divize Pravěk Noise Section
 

 


 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.