Už za měsíc je uzávěrka skladeb na SANCTUARY.CZ KOMPILACI!

Nechceme vás stresovat, ale máte posledních 30 dní na to přihlásit svůj track...


Je to přesně měsíc a den, co jsme vypustili do světa info o chystané Sanctuary.cz kompilaci, prostřednictvím které chceme světu představit to nejzajímavější z české a slovenské tvorby naší scény (pamatujete?). Za těch 32 dní už nám pěkných pár příspěvků přišlo, ale přesto odmítáme věřit, že je to všechno. Chceme vám tedy připomenout, že máte ještě měsíc na to dodělat tracky ukryté po šuplících, konečně domíchat rozdělané skladby, nebo se hecnout a vymyslet úplně nové hitovky.

Přihlásit se může jakýkoliv původem český nebo slovenský projekt či kapela, která splní podmínky (v článku) a žánrově zapadá do našeho působení – tedy od tradiční gotiky, postpunku a deathrocku přes electro/industrial, horrorpunk, dark wave, synthpop, EBM až k neofolku a dál. Pokud si nebudete jistí stylem, prostě skladbu pošlete a uvidíte. Nicméně dopředu upozorňujeme, že metalu se dostatečně věnují jiná žánrová média a tak se na naší kompilaci budeme primárně soustředit spíše na ostatní žánry.  

Svůj track v dostatečné  kvalitě (bezztrátové formáty .aiff, .wav nebo .flac) nám pošlete přes sdílecí služby (Dropbox, GoogleDrive, Uloz.to, Wetransfer...) na adresu redakce@sanctuary.cz s předmětem "SANCTUARY.CZ KOMPILACE" DO 30. ZÁŘÍ.

Méně zkušeným by se pak mohly hodit třeba tyhle užitečné rady zkušeného kolega. Těšíme se na vaše temné hity!
 

Angelspit - Advice for bands

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.