Synthpopový superprojekt M.I.N.E. představuje první singl z debutu a zahraje v Praze

Marcus Meyn pokračuje v tvorbě líbivých popových melodií.

M.I.N.E. je nový synthpopový projekt zpěváka Camouflage Marcuse Meyna, kytaristy Volkera Hinkela (určitě si ho pamatujete z kapely Fool's Garden, jejichž hit "Lemon Tree" opanoval v polovině devadesátých let téměř celou Evropu) a producenta/bubeníka Jochena Schmalbacha. Mají za sebou nějaké singly, na jaro chystají debut "Unexpected Truth Within". Z něj vytahují singl "The One" a překládají videoklip (k nahlédnutí níže).

V tvorbě tohoto superprojektu můžeme slyšet klasické synthpopové melodie jako od domovské kapely zpěváka. Proč tedy nová kapela? Protože Marcus má hudbu v krvi a chce stále jezdit po koncertech, ale zbylí pánové z Camouflage by už nejraději seděli doma. Kdyby ale zpěvák jezdil sám pod původním jménem, musel by jim odvádět podíly ze zisku, což logicky nechce. Vznikl proto projekt, který sice nenabízí žádnou originalitu, ale zato se jedná o synthpop tak, jak jej máme rádi.

Pokud vás to zaujme, můžete si na M.I.N.E. vyrazit i živě, a to 24. února do Paláce Akropolis, kde trio vystoupí v doprovodu domácích Oceán. A to může být pěkný večírek! Více info zde.

M.I.N.E. - The One

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.