Únorový Batsave se blíží a s ním i drobné změny a zpestření

Tuto sobotu proběhne další epizoda výživného seriálu "Gotici v mlze"! 

Je to tak. Netrvalo to dlouho a máme před sebou další taneční víření. Batsave se tentokrát přesune do smíchovského klubu Underdogs´a jako host nás oblaží svou přítomností (to ostatně dělá vcelku pravidelně), ale hlavně svým setem DJ Favourite Slave, kterého můžete znát zejména díky merendám Nothing's Impossible with Depeche Mode, kterými vydatně zachraňuje stav temnoty v Liberci. Bude mu patřit zahajovací slot.

Zbytkem večera vás klasicky bude od pultíku rozcvičovat smečka Sanctuary.cz crew, ale abychom to zpestřili vám i sobě, rozhodli jsme se, že to tentokrát pojmeme trochu jinak. Rozdělili jsme se do dvojic, v níž se oba panáčkové prostřídají a ve finiši si dají společný battle. První polovina večírku bude patřit dvojici Ezechiel/Nephilim a tu druhou odslouží duo Samgarr/Demi. Úplný závěr potom proběhne v duchu "last man standing".

 

 

Poněkud nepopulární novinka vás bude čekat u vstupu. Okolnosti nás už nějakou dobu tlačily k zavedení alespoň minimálního vstupného. To bude činit bratru 50 korun, což snad není částka, která by měla šikovného gotika zruinovat a alespoň zamezíme vstupu některým "čumilů" a "normies", po čemž sem tam někdo volal už dřív. U vstupu bude navíc možné zakoupit i limitovanou 2CD kompilaci "Dark Tunes from Czech and Slovak Caves" za nejnižší možnou cenu 150 Kč. Ty ubývají, takže doporučujeme neváhat!

Chybět nebude stylová projekce ani kasička, kterou můžete poslat kapesné netopýrům ze záchranné stanice ZO ČSOP Nyctalus. 17. 2. v klubu Underdogs´s tedy na viděnou. Klub otvírá ve 21:00 a startujeme ve 22:00!

 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

NORMIES REEEEEEEE

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.