Perturbator: aktivity bočního projektu L'Enfant De La Forêt a avizovaný koncert v Praze

James Kent, kterého hudební svět zbožňuje pro jeho synthwaveový projekt Perturbator, dokončil letní turné. V jeho rámci se představil i na domácím festivalu Brutal Assault. Víte ale, že tento činorodý muzikant má také experimentálnější projekt L'Enfant De La Foret? Tři roky starý debut "Abraxas", který si James vydal původně vlastním nákladem na kazetě a v digitální podobě, dostane poprvé díky labelu Neuropa records svou vinylovou podobu.

Vedle toho Kanaďan už dva roky slibuje, že tomuto industriálně ambientnímu projektu přibude dlouhohrající následovník. O vydání novinky "Strangled" víme jen to, že na rozdíl od prvotiny, se na něm budou podílet i četní hosté. Už před dvěma roky James prozradil, že mezi nimi bude i Joshua Strawn (Vaura, Azar Swan), odhalil cover desky a na internet pustil ukázku The Pleasure Of Self Destruction, která do tvorby projektu vpouští i kytary.

Co ale už můžeme s jistotou prozradit je potvrzený fakt, že se Perturbator vrátí do Evropy na koncertní šňůru i v příštím roce. A nevynechá ani Prahu. Znovu vystoupí v pražském Paláci Akropolis, a to v sobotu 9. března. Lístky seženete na stránkách pořadatele, agentury Obscure Promotion v čeně 520 Kč.
 




 
L'Enfant De La Forêt – The Pleasure Of Self Destruction

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.