Tourbus Garyho Numana srazil a usmrtil 91letého obyvatele Clevelandu

Turné přináší extatické i frustrující okamžiky. Stejně tak akuální turné Garyho Numan, které právě probíhá v Severní Americe. Řidiči Garyho tourbusu se totiž podařilo v americkém Clevelandu nedaleko klubu House Of Blues, kde měl Gary druhý den vystupovat, srazit a na místě usmrtit 91letého obyvatele města. Stalo se tak po půl jedné v noci z neděle na pondělí nedaleko křižovatky Superior Avenue a East 9th Street. Kapela obratem uveřejnila na svém Twitter účtu toto oznámení:
 


V krátkosti, Gary je s kapelou zdrcen situací, která se odehrála. Ruší koncert v Clevelandu a myslí na všechny příbuzné a přátele, kterých se nešťastná nehoda osobně dotknula. 45letý řidič autobusu nebyl vzat do vazby, ale celý incident vyšetřuje americká policie. Server The Blast, který o informaci informoval jako první, připomíná, že Gary a jeho smečka utrpěla automobilovou nehodu i v roce 2011 na britském turné. Tehdy ale nehoda neměla tak vážné následky. 

Savage turné Garyho Numana už překročilo hranici 100 koncertů a pokračuje po amerických klubech ještě 14 dní. Poté se přesunuje o měsíc později do Evropy a 22. listopadu má naplánovánu premiérovou zastávku v České republice. A to konkrétně v pražském Lucerna Music Baru. Lístky na koncert jsou stále k dispozici, stejně tak i místa na meet&greet setkání, které si Gary zařizuje sám.
 

Gary Numan - The End Of Things

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.