The Guests se chystají na českou koncertní premiéru

Do České republiky se vůbec poprvé chystají new wave pankáči The Guests z Philadelphie.

Kapela, která letos u labelu Sabotage Records vydala své první LP "Popular Music" (víte), se objeví v brněnském Bajkazylu už příští týden, 12. listopadu. Akci má v režii opět kolektiv The Shullins, o rozehřátí publika se postarají Chorobopop z Rožnova Pod Radhoštěm. Tak nachystejte tupírak a rtěnky a hurá na taneční parket!

The Guests (USA)

Filadelfská pětice našla zalíbení v chytlavých momentech v britského popu let osmdesátých, sladkém kytarovém mámení The Smiths a temných post-punkových náladách protkaných synth zvuky nové vlny. Vše zabaleno se silným politickým názorem a rytmickou sekcí, tvořenou bratry Seelyovými z garážové senzace posledních let - Sheer Mag. Za necelé čtyři roky vydali The Guests dvě desky v Evropě na respektovaném vydavatelství Sabotage records, kdy ta letošní deska dostala výmluvný název "Popular Music". A tak nechte svoje tělo unášet v chytlavých rytmech, kde kořeny vedou k New Order, The Clash a The Cure.

 

CHOROBOPOP

Rožnovští Telefon nahradili post bubeníka vypočítavě přesným bicím automatem a svoji tvorbu směřují ke kořenům. Ke kořenům československé nové vlny let osmdesátých. Osvědčené slovní hrátky a rožnovská punková rétorika (s porfóliem v kapelách Co-ca, Uštkni,...) tentokrát více ovlivněna nostalgií, popem, písničkářstvím a temnou vlnou.

 

THE GUESTS (USA) + CHOROBOPOP
12.11. Brno - Bajkazyl, Dornych 2
událost na Facebooku

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.