Alterno: Nová Play&Dance party na pražské scéně

Bavili jste se na lednové Dark 80s Party a máte chuť na přídavek? Jste navíc otevřeni i trochu peprnější zábavě? Potom pro vás máme tajný tip.

Organizační tým legendárního pražského tetovacího/piercingového salónu Hell spouští novou sérii odvázaných akcí nazvanou Alterno. Jedná se o nevšední taneční party pro všechny, kdo holdují BDSM hrátkám a rádi oblékají fetish módu. Hudebně se večer bude pohybovat mezi mantinely těch nejklasičtějších 80s synthpopových hitů po to nejlepší z temné elektronické scény. DJs Sanctuary.cz Demi Mortuus a Nephilim tak logicky navážou na odkaz úspěšné Dark 80s party a zároveň probudí pauzírující Hardwired party, která patří dark electru, synth popu a EBM. Kromě tance budete mít možnost využít hrací nábytek, závěsné body, privátní koutky a play arény. V klubu pro vás bude připraven i fotokoutek s rekvizitami, což bude jediné místo, na kterém bude povoleno focení, které je jinak v celém klubu zakázáno.

Organizátoři dodávají: "Chceme, abyste si party náležitě užili a k tomu patří i dodržení pravidel SSC a dresscode. Na kontrolu oblečení, stejně jako na bezpečné hrátky v klubu, budou dbát celou dobu naši Dungeon Monitoři, kteří vás v případě porušení mohou z akce vykázat."

A teď už dodáme jen termín a místo konání: Sobota 18. května, klub Fuchs2. Veškeré další informace najdete na webu Hellevents.cz.
 

Alterno

sobota 18. května 2019 od 20 hodin

klub Fuchs2, Praha - Štvanice

https://www.facebook.com/events/2001191976850081/


Vhodný dresscode:
Nahota
Latexové oděvy
Kožené oděvy, postroje
Lack / PVC oděvy
Sexy spodní prádlo
All black (ne trička)


 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.