Fetish mejdan s náloží 80. hitovek a hromadou zábavy - doražte na Alterno!

V sobotu 17. června zahraje část naší DJské sestavy na další akci spřátelených kolegů z HellEvents. Důvodů, proč přijít, je ale mnohem víc...

O tom, jak těsně se proplétají gotická a fetiš scéna, se můžete dočíst v poučených médiích už od poloviny osmdesátých let. A jsme rádi, že díky spojení s bratry a sestrami z Hellu.cz můžeme v této tradici pokračovat i dnes. Kromě vlastní účasti na Hell.cz akcích v roli hostů se občas milerádi přidáme i coby součást programu (stejně jako můžete Hell.cz vídat u nás).

Naposledy jsme si pořádně DJsky zařádili na Alternu ve Fuchsu, kde jsme pouštěli vybrané 80. fláky, a tohle spojení nás všechny hodně bavilo. Máme proto radost, že si to v sobotu můžeme v klubu Trezor zopakovat. A co dalšího čekat? Danny Worm to shrnul krásně do šesti bodů, proč na Alterno dorazit:

BDSM a play chambers

Co by to bylo za kinky večírek bez pořádného vybavení, které vám bude plně k dispozici po celou dobu večera? Od naprostého základu až k neokoukaným kouskům jako fuck machine. Kdo by odolal pokušení vypráskat čubku připoutanou k obřímu Xku či svázat partnera provazy a nechat ho hezky viset nad tanečním parketem? Pokud není bití vaše oblíbená forma potěšení a při zmínce o bondáži vám taky nenaskakuje husí kůže, určitě vás potěší třeba koutek se škrabacími rukavicemi, které měly na minulém Alternu velký úspěch. O naplnění vašeho pocitu slasti se postarají profesionálně vyškolení členové HellEvents crew.

Když už mluvíme o úspěchu z minulé akce, nesmíme zapomenout na realistické panny z Naughty Harbor, se kterými si spousta z vás zalaškovala tak, že by se ani Rocco Siffredi nepředvedl lépe. Pokud vám ovšem ani to nestačí, máme pro vás touchbox, kde ani jedna ručka šmátralka nebude zahálet, či další nezbytnosti k hrátkám s partnerem v podobě gynekologického křesla a jiných BDSM roztomilostí, jako je třeba bazánek s J-lube (pozn. red. – plavky nepotřebujete, ručník ano). Některé aktivity lze provozovat více či méně soukromě za závěsy a v oddělených koutcích, jiné ovšem budou k potěšení ostatních plně veřejné. Všude budou samozřejmě k dispozici kondomy, lubrikanty, dezinfekce a papírové utěrky. Hračky si doneste své, ať nemusíte čekat.

Alterno

DJs

Po dvouleté pauze se  vracejí naši oblíbenci ze Sanctuary, kteří to rozjedou s největšími hity z osmdesátých let. Připravte si tedy raději záložní střevíce, protože během vypalovaček z týhle ikonický dekády určitě ty první protančíte. Taneční parket bude dostatečně velký, takže se nemusíte ostýchat zařadit vaše nejlepší kreace a tančit až do rána.

Fotokoutek

Každý touží po perfektním snímku z netradičního večírku, aby měl co sdílet při nedělním obědě u babičky. A protože je na akci striktní zákaz focení, vyhradili jsme vám pro tenhle typ úchylky speciální místo v podobě fotokoutku, kde si můžete vycvakat klidně celý film a nebo požádat některého z našich akreditovaných fotografů, zda by vám neudělal památku ve větší kvalitě. S pořízením fotografií od fotografa je potřeba počítat s tím, že se snímky mohou objevit na HellGalerii.

Fotokoutek

Projekce a vystoupení Boomcats

Po celou dobu pojede na pódiu také projekce s výběrem z toho nejbizarnějšího porna, takže pokud vás omrzí okukování hrátek ostatních účastníků, můžete své oko potěšit zde a o vizuální zážitek určitě nepřijdete. Ba naopak, video můžete považovat za vysoce edukativní a inspirativní. Během večera také několikrát vystoupí skvělé performerky BoomCats (http://boomcats.cz/), které se po dlouhé nucené pauze nemohou dočkat, až mezi vás vtrhnou, roztančí vás a především pořádně zazáří. Doslova.

Boomcats


Tresor Club

Kdo už někdy byl na akci podobného ražení, je si moc dobře vědom toho, jak důležitý je správně zvolený interiér. A my si to uvědomujeme velmi, přece jenom už máme nějaký ten event za sebou. A proto milujeme Tresor Club a možnosti, které nabízí. Krásné atrium s velkým prostorem pro převlékárnu a obrovský sál, který nám dává kapacitu jej na 100% využít a díky tomu vám dopřát jak party taneční parket, tak i oddělené play chambers, kde budete mít pocit alespoň částečného soukromí.

Dresscode

Pro někoho to možná může znít spíše jako nevýhoda, nenechte se ovšem zmást. Dress code na našich akcích vám dává maximální svobodu v tom, abyste se cítili sami sebou a uzda vaší fantazie je kompletně uvolněna. Přijdte v latexu, vinylu, kůži, pvc, jiném fetish materiálu či nazí, je to zcela na vás. Důležité je, abyste si večer užili a zároveň se obklopili lidmi se stejným gustem a naplno tak vytvořili jedinečnou atmosféru akce.

Po celou dobu budou na místě samozřejmě členové naší crew, na které se můžete kdykoliv obrátit s dotazem či požadavkem a kteří se budou maximálně snažit, aby se Alterno stalo eventem, na který se budete rádi vracet.

Pevně věříme, že si večer užijete s lidmi, které máte rádi, zničíte nejeden balíček papírových kapesníčků a budete odcházet se suvenýrem v podobě hezkých modřin, které vám budou dělat radost ještě pár týdnů po akci. Lístky jsou stále k dispozici a pro více informací můžete sledovat akci na Facebooku nebo přímo HellEvents profily na Facebooku  a Instagramu.

BDSM

Foto credits: Agience, Murhaya, Danny Worm

ALTERNO: WONDERLAND
17. července (21:00)
Tresor club, Vinohradská 25, Praha 2
Vstup: 500 Kč (předprodej)

Alterno

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.