Aesthetic Perfection přijedou příští rok do Prahy jako support Lindemann

Po premiérovém vystoupení Aesthetic Perfection v České republice v letošním roce, můžeme čekat návrat Daniela Gravese a spol. do Prahy i v příštím roce. Jako předkapela sólového projektu zpěváka Rammstein - Lindemann. 

Bude se opakovat scénář, kterým si prošli Combichrist? Tvrdě elektronická kapela zaujme německé industriálně metalové mastodonty, protáhne je sebou po celém světě v pozici předskokana, aby ta poté přijala částečně rockovou estetiku hvězd a nastartovala de fakto druhou, pro mnohé mnohé mnohem méně zajímavou etapu fungování? Uvidíme.

Spojnicí mezi Combichrist a současnými Aesthetic Perfection je bubeník Joe Letz. Také si pamatujeme na hostování Richarda Z. Kruspeho z Rammstein na aktuální desce Aesthetic Perfection "Into The Black". Spojení Lindemann a Aesthetic Perfection tedy není bleskem z čistého nebe. Spolupráce bude probíhat v rámci evropského turné. Aesthetic Perfection předskočí Till Lindemannovi a spol. na celkem 15 zastávkách, mezi kterými najdeme 10. února 2020 i Prahu. 

Společně s trojicí bude pódium zahřívat ještě sdružení Jadu z Berlína. Lístky na pražský koncert, který proběhne v hale O2 Universum, v cenovém rozmezí 1390-1790 Kč najdete ZDE.

 

 

Aesthetic Perfection - Wickedness (Official Live Video)

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.