Reptyle a The House Of Usher se spojili za účelem hibernace

Když před třemi roky gothic rockery Reptyle opustil zpěvák, vypadalo to na konec jednoho dlouhého příběhu. Zbytek kapely se ale spojil s Jörgem Kleudgenem z The House Of Usher a toto spojení přineslo v letošním roce první plody.

V loňském roce mohli slavit dvacet let fungování, ale místo toho měli plnou hlavu otazníků ohledně budoucího fungování. Gothic rockový Reptyle totiž dva roky předtím přišli o zpěváka Zulua, který pověsil mikrofon na hřebík z osobních důvodů. Řešení přinesla až podaná ruka dlouholetého souputníka, zpěváka spřátelených The House Of Usher,  Jörga Kleudgena, který pomohl čtyřici nejen s natočením nových skladeb z pozice producenta, ale navíc se zhostil mikrofonu. Výsledkem byl sedmipalcový singl "Apolysis", který vyšel v letošním roce i na CD nosiči (ZDE).

Na pódium se pak kapela po třech letech odhodlala 1. listopadu na akci Schwarzbrot Meets Lokschuppen - Festival v domovském Bielefeldu, kdy jí doprovodili The House Of Usher a Bragolin. Při této příležitosti Reptyle vypustili druhý singl "Hebernation", který je tentokrát split sedmipalcem právě s House Of Usher (viz níže). Fanoušci kapely dodali obratem skladbě Bless The Dead obrazový doprovod sestřihem animovaného filmu "The Way Up" o putování dvou pohřebáků s jednou rakví.

Reptyle - Bless The Dead
 

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.