Desáté Hradby samoty odhalují skvostný line-up

Jubilejní desátý ročník festivalu Hradby samoty odhaluje termín, místo konání i nadupaný line-up.

Ani v letošním roce nepřijdeme o unikátní festival probíhající v unikátních hradních či zámeckých prostorách na území bývalého Československa. Letos se festival Hradby samoty uskuteční, stejně jako v loňském roce, na zámku Moravany nad Váhom nedaleko Piešťan na západním Slovensku. Termín desátého ročníku samoty je stanoven na 2 - 4. července 2020.

Už teď je jasné, že milovníci dark ambientu, industrialu, noisu, experimentální elektroniky, rocku nebo metalu, si znovu přijdou na své. Jeden z mála koncertů své kariéry zde odehraje boční projekt Petera Andersona z Raison d'Etre - Atomine Elektrine. Po delší době se domácímu publiku představí houslový šaman Sieben. Milovníky soundu kapel labelu Audiotrauma potěší účast Noire Antidote, neoklasické snivce zase domácí projekt I Am Planet a takto bychom mohli pokračovat ještě hodně dlouho. K tomu organizátoři přihodili velké množství audiovizuálních umělců mnoha žánrů.

Více informací o festivalu, aktuálně zvěřejněný seznam vystupujících, a další důležité informace najdete na FB eventu akce (ZDE) nebo na stránkách www.hradbysamoty.org. Vstupenky na třídenní festival budou od 2. února 2020 k dispozici na stránkách festivalu (ZDE)

 

Hradby samoty 2019 aftermovie

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.