Nitzer Ebb v Praze předskočí Tábor radosti se speciálním setem

Určitě vás zajímalo, kdo rozehřeje publikum před přažským koncertem Nitzer Ebb. Máme pro vás domácí projekt, který jste možná tak úplně nečekali....

Jihlavskou dvojici Tábor radosti má řada fanoušků spojenou, díky dark ambientním začátkům, spíše s hlukově experimentální scénou. Přitom duo hrdě hlásí, že jedním z hlavních inspiračních zdrojů jejich tvorby je právě EBM legenda z britského Essexu. Kdo navíc slyšel poslední desky Tábora radosti nebo navštívil jejich koncerty z poslední doby, musí uznat, že jejich tvorba nabírá čím dál rytmičtější podobu, aniž by ztratila svou atmosférickou temnotu.

Přesto vystoupení Tábora radosti v Praze nebude tradičním vystoupení projektu. Pro příležitost předskakování Nitzer Ebb si dvojice připravila speciální "The Machineries Of Joy" set. Nechme se překvapit, co to bude ve výsledku znamenat! EBM slavnost proběhne v pátek 3. dubna 2020 v pražském Meetfactory. Předprodej na večer je v běhu. Lístky seženete na díky předprodejové síti GoOut.cz (ZDE) nebo přímo na stránkách Meetfactory (ZDE). A pozor, více než polovina lístků je prodána! 

.

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.