Laibach v opuletní podobě vydávají bezejmennou debutovou desku

V letošním roce, když si slovinští Laibach připomínají 40 let fungování, vydávají v revidované a výrazně rozšířené podobě své debutové album.

Debutové bezejmenné album Laibach bylo původně vydáno v roce 1985. V letošní "Revisited" verzi můžete očekávat v digitální podobě, nebo v podobě vinylového a CD box setu s remasterovanou a rozšířenou edicí debutového s mnoha dalšími bonusy.

 

Laibach - Ti, ki izzivaš

 

Luxusní box set obsahuje 3 alba: nově remasterovaného vydání debutu rozšířeného do dvojdiskové podoby s bonusovými skladbami, box také obsahuje "Revisited" disk s novými interpretacemi písní z debutu natočenými v roce 2010 a nově podanými singly z první poloviny 80. let. K tomu kapela přihodila dva živáky nahranými se Symfonickým orchestrem RTV Slovenia Symphony Orchestra a Lviv Philharmonic Orchestra; a „Underground“, což je nevydaný živý dokument jejich koncertu v roce 2012, odehraný 200 metrů pod povrchem Země, v hornickém muzeu ve slovinském Velinje.

 

Laibach with RTV Slovenia Symphony Orchestra - Smrt za smrt (live, Brussels 2016)

 

V 3CD i 5vinylové krabičce také najdete "Terror Of History" - 160stránkovou knihu s 69 linority a esej o Laibach napsanou Marcelem Štefančičem ml. Box také obsahuje text bývalého slovinského prezidenta Milana Kučana, stejně jako „Booklet“ o 34stránkách s informacemi o projektu „Laibach Revisited“ a předmluvu Igora Vidmara, který vydal debut v roce 1985 na labelu Škuc / Ropot. Celé dílko vydává label Mute records a zakoupit si můžete ZDE

A ještě jedna informace na závěr: celé jarní turné Laibach se přesouvá na podzim. V Praze by měli Laibach tedy vystoupit 22. října 2020 v Divadle Archa.

 

Laibach - Kohle ist brot (underground show in Velenje, 2012)

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.