Ataraxia s novou deskou míří za hranici naší galaxie

Italská neoklasická čtveřice Ataraxia připravila nové album "Quasar". Na jeho vydání ve fyzické podobě si ale budou muset posluchači kvůli současné situaci chvíli počkat.

Kvartet na letošní rok chystal delší dobu novou porci muziky. Znovu, jako na předešlých deskách, hodlal do své primárně akustické, neoklasické muziky více začlenit elektroniku nebo rockové prvky. Výsledkem je album "Quasar", které už svým názvem míří do hlubin vesmíru.

 

Ataraxia - Radiance

 

K vydání kolekce "Quasar" nakonec došlo začátkem března pouze v digitální podobě. Osmičku písní, která stopáž alba natáhla na celou hodinu, můžete třeba sehnat na iTunes nebo na Amazonu. Vypuštění alba ve fyzické podobě bylo pozdrženo. 

V plánu má label Annapurna vydal album v de-luxe hard digibooku (včetně 24stránkové brožury a bonusové skladby, ovšem v omezeném množství 400 kopií), na vinylu a v klasickém digipackovém vydání. Datum je prozatím stanoveno na příští týden. Přesto se vyplatí sledovat FB profil kapely, která hodlá své fanoušky o vydání nové informovat. Prozatím se můžete namlsat teaserem, který v krátkosti přestaví všechny položky alba. 

 

Ataraxia - Quasar (teaser)

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.