Philipp Münch vyplodil tři EP. Dvě sólové i jedno Synapscape.

Philipp Münch nezahálí ani v koronavirové době. Celkem 12 skladeb vypustil v rozmezí tří měsíců na třech nosičích střední stopáže.

První dvě EPčka, "Über Leben" s pořadovým číslem 2 a 3, jsou plná archivního materiálu, který Philipp originálně (spolu)vytvořil v devadesátých letech pro tehdejší projekty, ve kterých účinkoval. Jmenovitě můžeme zmínit Ars Moriendi, The Rorschach Garden nebo Moata Omen, jejichž nahrávky v první polovině 90. let vycházely povětšinou na kazetách. Philipp se k vybraným kouskům vrátil a překopal je do nové podoby. Ty pak umístil na "Über Leben 2" EP, které vyšlo 19. dubna 2020 digitálně na labelu aufnahme + wiedergabe, a "Über Leben 3" EP, o jehož vydání se postaralo 21. května 2020 vydavatelství Ant-Zen. Obě EP jsou k sehnání za cenu, kterou si sami určite. Výtěžek z prodeje je určen jako podpora oběma vydávajícícm labelům v dnešní nelehké době.

 

 

 

Philipp ale nežije pouze minulostí. Spolu s parťákem Timem Kniepem stvořili nový materiál jejich projektu Synapscape. Čtveřice ostře tanečních, elektronických kompozic našla místo na "A Mutual Disagreement" EP. Jeho vydání v digitální podobě bylo stanoveno na 15. června 2020 na domovském labelu Ant-Zen. Prý se jedná o předzvěst nové, dlouhohrající desky....

 

 

  

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.