Oceán chystá výroční reedice prvních dvou alb s řadou bonusů

Již za měsíc si fanoušci kapely Oceán budou moci opětovně zakoupit jejich první dvě alba "Dávná zem" (1990) a "Pyramida snů" (1991), která jsou již léta beznadějně vyprodaná. Výroční reedice, která budou obohacena o řadu bonusů.

Debutové album "Dávná zem" vyjde tentokrát jako dvojdisk. Na tom prvním bude k nalezení remasterovaná podoba písní alba, druhý disk nabídne demo verze všech písní z desky, které kapela natočila v druhé polovině osmdesátých let v českobudějovickém studiu jejich kamaráda Ladislava Faktora. Tyto verze písní vyjdou oficiálně úplně poprvé!

 

Oceán - Prázdná ulice
 

I remasterovanou podobu alba "Pyramida snů" doplní druhý disk. Na něm fanoušci naleznou remixy z vinylového EP "Haifa" a pomyslnou třešničkou na dortu bude nový remix písně Doteky v zemi, který speciálně pro účely této reedice vytvořil Honza Vozáry, bubeník Oceánu.

Reedice alb "Dávná zem" a "Pyramida snů" bude krom CD k mání samozřejmě i na vinylu. A to ve dvou verzích. Ta raritnější, která bude tvořit polovinu celého nákladu, v sobě bude vždy ukrývat speciální, limitovaný a nynější zpěvačkou Jitkou Charvátovou ručně očíslovaný art print, který bude navíc podepsaný od Petra Kučery, Honzy a Dušana Vozáryových a Petra Honse, dvorního skladatele kapely a dnešního člena Oceánu.

Navíc vždy jeden kus raritnější části nákladu vinylů přinese dvěma šťastlivcům exkluzivní výhru. Do dvou vinylů budou vloženy celkem dvě speciální bankovky, které jejich majitelům zabezpečí tzv. Zlatý den s Oceánem . Dva fanoušci, kteří bankovku najdou, si budou moci vybrat termín jednoho z nadcházejících koncertů turné 2021, v den vybraného koncertu je manažer kapely nabere u nich doma, doveze na domluvené místo, kde už bude čekat i kapela a zbytek dne výherci stráví v přítomnosti Oceánu – na zastávkách směrem na koncert, v zákulisí příprav, v backstage prostorech a samozřejmě si i koncert vychutnají z té největší možné blízkosti. Následně budou fanoušci opět bezpečně dopraveni domů.

 

Oceán - Padají koně

 

Již mnohokrát se mě moji přátelé a fanoušci kapely ptali, jaké to je s Oceánem trávit tolik času. Když jsem jim pak vyprávěl některé historky a oni hltali každé mé slovo, napadlo mě, že bychom mohli něco takového nabídnout alespoň pár vyvoleným,“ dodává k celé oceánské kampani Jaromír Koc, manažer kapely Oceán, který s tímto nápadem přišel.

Reedice alb "Dávná zem" a "Pyramida snů" vyjde koncem října 2020, speciální soutěžní vinyly lze již nyní předobjednat na oficiálním shopu kapely ZDE, pár kusů bude možné zakoupit i na dvou dalších internetových obchodech s hudebními nosiči, které vybere samo vydavatelství. Do klasického prodeje se ale vůbec nedostanou!!!

 

Oceán - Čas

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Již objednáno každe album po 2ks na www.audio3.cz Doporučiji tenhle shop. Mají tam i ebm věci. Jako např.242,Fla,DK,Daniel B.-Prothese a další

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.