Oceán mají před vydáním nové desky, z té poslední vytahují ještě jeden singl

Legendární česká parta se loučí s poslední deskou stylově.

Kultovní českobudějovická skupina Oceán se přede dvěma lety vrátila na scénu albem "Ve smíru". Změnu hudebního směřování podtrhla změnou na postu zpěvačky, nakonec se ukázalo, že Jitka Charvátová je u mikrofonu více než důstojnou náhradou. Kapela vydala několik singlů, ke kterým vznikly působivé videoklipy, nyní se s deskou loučí posledním videem. Volba padla na skladbu "Dorianův obraz", jehož obrazové zpracování si vzali na starost pánové, jež jsou podepsaní i pod posledními kousky, tedy Jan C. Löbl a Dominik Žižka. Na klip se můžete podívat dole.

Oceán v těchto dnech dokončují nové album, které by mělo vyjít na přelomu října a listopadu, podpořeno bude příští rok masivním československým turné. První ochutnávka by měla být zveřejněna už za několik týdnů, samozřejmě vám ji hned přineseme.

Oceán - Dorianův obraz

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Parafráze klipu DM-Policy of truth v Polském Fiatu 125p.Nezlehčuji,naopak jsem za to rád.Vzpomínka na dětství. Skladba,klobouk dolů.Není to reflém,sloka,refrém sloka.Pořád se mění.Takové skladby mám nejraději. Velmi důstojná tečka. Jdu objednat Cd. Jak to že ho 2 roky nemám? Jdu to napravit. www.audio3.cz

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.