Poslouchejte příběh Joy Division a New Order v podcastu "Transmissions" s exkluzivními hosty

Členové Joy Division a New Order dali dohromady osmidílnou podcastovou sérii "Transmissions: The Definitive Story of Joy Division & New Order", která i s řadou hostí rozebírá zásadní milníky obou kapel.

O obou kapelách byly popsány stohy papíru a spáchány stovky rozhovorů a rozborů. Žádný ale skupina zřejmě nepovažuje za perfektní, a tak se rozhodla, že podrobnou historií obou kapel provede sama. Ku pomoci si přizvala herečku Marxine Peake a natočila celkem osm dílů podcastů rámujících období od prvních kroků Joy Division až po dění okolo New Order v roce 1983 okolo hitu Blue Monday. Natáčení se zúčastnili všichni členové základní sestavy New Order, to znamená Bernard Sumner, Stephen Morris, Gillian Gilbert a Peter Hook. 

Vedle vzpomínek samotných členů New Order doplnila natáčení řada hostí. Mezi jinými můžeme jmenovat  Annu Calvi, Bobbyho Gillespie, Bona, Colina Greenwooda, Damona Albarna, Hot Chip, Johnnyho Greenwooda, Johnnyho Marra, Karen O, Liama Gallaghera, Perryho Farrella, Pet Shop Boys, Petera Savilla, Shauna Rydera, Stereolab nebo Thurstona Moorea.

A kdeže je možné více než 5 hodin vzpomínání podcastu "Transmissions: The Definitive Story of Joy Division & New Order" poslouchat? Stačí zmáčknout link https://lnk.to/Transmissions a vybrat si vám vhodnou platformu!

 

Transmissions: The Definitive Story of Joy Division & New Order trailer

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.