Love My Science bojuje v novém klipu s vlastními strachy

Slovenský projekt Love My Science doprovodil singl z Dark Tunes kompilace hraným videoklipem.

Ingrid sice pracuje na nových skladbách, z nichž některé představila i naživo v rámci Prague Gothic Treffen, novým videem se ale vrací k loňskému debutu "Perfect Desorder", na kterém se nachází i skladba Restart. Je to právě tento track, který se zároveň objevil i na naší kompilaci "Dark Tunes 2", a tak se autorka rozhodla spolu s režisérem Janem Peterem Háberem stvořit k tomuto tracku videoklip.

"Názov skaldby Restart, vlastne znamena ísť odznova, reštartovať sa, nakopnúť, to vieme, čiže nový život bez strachu v samote a neistote. Text je o prevrátenom svete, všetko je hore nohami, apokalypsa, koniec, záver, prežitie, zmätok, ktorý zvládne len detská hravosť a fantázia", vysvětluje Ingrid. 

Natáčení spáchané v srpnu loňského roku v bývalé továrně v Rači je převedené do podobenství o dívence, která zůstala sama a bojuje se svým strachem, které ve videu představuje klaun. Jak souboj dopadne se už musíte podívat sami. Jen na záver připomeneme, že Love My Science mají roztočenou druhou desku, která prý dostane jméno "Worn Out People".

 

Love My Science - Restart

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.