=UKONČENO= Soutěž o volné vstupenky na koncert Boy Harsher + Hide v Praze

Po delší době tu máme další soutěž o lístky zdarma na zajímavý koncert!

Jeden z nejpopulárnějších projektů současné temné elektroniky, americká dvojice Boy Harsher, přijede do Prahy. „Bohatý zvuk dronových syntezátorů, které pokrývají celé spektrum od sladkých, jemných a vokálně bohatých tónů až po stěny hudby tvořené surovým a drsným noisem,“ uvádí duo své dílo. Jejich koncert proběhne 1. června v Divadle Archa. Jako support vystoupí další zajímavý objev americké scény, elektronická dvojice HIDE, která ve své tvorbě kombinuje terénní nahrávky s popkulturní odkazy a minimalistickým, industriálně intenzivním přístupem. Pokud byste rádi vyhráli volné vstupenky, máme k dispozici 2x2 lístky, stačí správně odpovědět na tuto soutěžní otázku:

Jak se jmenuje film, který v letošním roce Boy Harsher natočili, a složili k němu i hudbu, která vyšla na samostatném albu?

Své odpovědi zasílejte na adresu redakce@sanctuary.cz do úterního poledne (úterý 31. května do 12:00), uveďte své občanské jméno (nebude zveřejněno) a do předmětu zprávy napište heslo "BOY HARSHER". Výherce zveřejníme během úterního odpoledne. Hodně štěstí v soutěži!

A POZOR! Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, jejichž e-mail je přihlášen k odběru CzS Newsletteru! (registraci najdete v dolní části pravého sloupce na našem webu).

 

Boy Harsher - Fate

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

The Runner

Přidat komentář

Vzhledem ke zvýšenému množství spamu je diskuse moderována. Schválení vašeho komentáře může trvat až 48 hodin.


Zadej správnou odpověď.
randomnessec13