Spolu s Actors a Bootblacks na jejich pražském koncertě zahraje ještě jeden projekt ze starého kontinentu

Vůbec první vystoupení na tuzemských pódiích.

Koncert, na kterém se pražskému publiku představí kanadská parta Actors a jejich američtí kolegové Bootblacks, bude rozhodně stát za to. Obě kapely už mají něco odehráno a ani v naší domovině nebudou úplnými nováčky.  Ani tak na celý večírek nebudou sami a momentálně už víme i jméno třetího do party.

 


Velvet Vega - My Desire

 

Vůbec poprvé se v České republice představí dvojice Velvet Vega. Zpěvačka Chiara Lucarelli a její parťák Francesco Sorgente spolu hráli již v projektu The Love Thieves, s nímž vydali v roce 2014 EP „The Love Thieves“ a o dva roky později jediné dlouhohrající album „Soft“. Po jeho vydání se dvojice z Livorna přejmenovala na dnešní Velvet Vega.

 


Velvet Vega - Collapsing

 

V roce 2018 se Chiara s Francescem zavřeli ve studiu a nahráli debutovou desku „Collapsing“, kterou vydal ještě týž rok renomovaný label Swiss Dark Nights. Temný, chladný a zastřený sound, který míchal dohromady postpunk, electro-punk i darkwave lehce prozářily osmdesátkové synth vlivy na druhém velkém albu „We´ll Never Get Back“, které také vyšlo u Swiss Dark Nigths a nabídlo hned několik hitovek, které určitě zazní 18. listopadu i ve smíchovském klubu Underdogs.  

Actors, Bootblacks, Velvet Vega
Praha, Underdogs´
18. 11. 2022
předprodej: Goout
na místě: 590,-

 

   

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.